woensdag 6 juni 2018

Kinderkamer schilderen

Shop uw perfecte fotowand hier. Designmag komt tot uw steun met een selectie van meer dan vi. Ideestap - kinderkamer verven Beginner. De kinderkamer verantwoord schilderen in de leukste kleuren.


Of het nu een nieuwe kinderkamer is of 2e-handsmeubels die je de kinderkamer wilt zetten, je kind verdient het beste. Kies pastelkleuren voor de hele kamer of gebruik kleurrijke accenten om toch wat kleur toe te voegen. Een kinderkamer inrichten is de activiteit bij uitstek om je creativiteit de vrije loop te laten. Je kan kiezen uit tal van kinderkamer accessoires zoals muurstickers, speciale lampen, speelse gordijnen,.


Onderstaande tips kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste verfkleur en type verf om de kamer iets extra te geven! Maak een tijdloze kinderkamer die je kind en jij leuk blijven vinden. Ontdek tijdloze kleurencombinaties voor kinderkamers en babykamers. Een hoge lambrisering schilderen.


Wanneer een kinderkamer erg hoog is, kil aanvoelt of heel ruim is dan kan een hoge lambrisering het interieur juist wat meer sfeer en knusheid bieden. Door de wand boven de lambrisering in dezelfde kleur te houden als het plafon lijkt het wel alsof het een apart gedeelte van de ruimte wordt. Duurzame verf voor de kinderkamer. Hier vind je twee soorten duurzame verf uit hernieuwbare grondstoffen. David Pisnoy via Unsplash.


Deze tips kun je altijd en bij elke kamer toepassen, maar als je de kinderkamer een unieke look wilt geven, vraagt dat toch om iets meer creativiteit. Een Mondriaan of Van Gogh aan de muur van de kinderkamer gaat een beetje te ver. Maar een mooi kunstwerk is zeker een leuke toevoeging aan de kamer van je kind.


Kinderkamer schilderen

Schilderijen voor de kinderkamer. Een kinderschilderij met dieren, vrolijke babykamer schilderijtjes of stoere jongenskamer schilderijen. Voor elke smaak een geschikt schilderij. Een verfsjabloon is de goedkoopste manier om uw interieur aan te passen.


U kunt bij ons uw sjabloon. Geselecteerde affiches voor uw huis. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Bestel ook online bij Leen Bakker. Vergelijk kinderkamer meubels. Grootste keuze op Beslist.


Kinderkamer schilderen

Door het schilderen van een wand kan je eenvoudig kleur toevoegen aan de kinderkamer of babykamer. En het schilderen van een wand kan heel simpel. Je meet de breedte en hoogte van de muur die je gaat schilderen , je gaat verf halen en andere benodigdheden zoals rollers en afplaktape. Is de kinderkamer gelegen onder het dak in een zolderruimte dan ga je waarschijnlijk ook gyprocplaten moeten schilderen. Oude muren van een kinderkamer dien je misschien opnieuw te behangen met behangpapier of vliesbehang.


Behangpapier kan je ook zonder problemen overschilderen met een muurverf. Juist in de slaapkamer, speelkamer of studeerkamer van je kind kun je los met je creatieve ideeën. Meer tips voor een meisjeskamer schilderen vind je in het artikel Verf ideeën voor de kinderkamer. Van sjabloneren tot leuke speciaalverf.


Is het toch roze geworden en tover je de slaapkamer om in een heuse prinsessenkamer? Dan is het natuurlijk fantastisch om over de roze muur glitterverf te schilderen. Inspiratie om de kinderkamer te schilderen met onze professionele verf van Boss Paints. Deze is verkrijgbaar in alle verfwinkels van colora over héél België.


Verfsjablonen: voor als u iets speciaals wilt doen met uw muur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts