donderdag 28 juni 2018

Brede luxaflex met ladderband

Bestel brede jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Wilt u eerst zien wat u koopt? Bekijk nu ons ruime aanbod. Shop nu makkelijk en snel online.

Bezoek onze webshop en bestel nu. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Ladderband of ladderkoord leverbaar.


Door u aan te melden bevestigt u dat u akkoord gaat met ons privacybeleid. Bedankt voor uw inschrijving. Creëer een prachtige sfeer in uw huis.

Brede luxaflex met wit ladderband. Veneta, al jaar vertrouwd. Op de foto met zwart ladderband ). Keer bij 1mcompleet met ophang materiaal. Deze raambekleding geeft de ruimte een zeer luxe uitstraling en een aangename sfeer.


Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een kleur ladderband naar keuze, dit is bij 123jaloezie. De breedte, hoogte en de afwerking zoals door u bepaald. Deze oplossing is optimaal voor extra brede of hoge ramen maar ook de allermooiste oplossing. Laat het product exact aansluiten, geen (minimale) kieren. Ook is het product te configureren naar u wensen.


Bediening links of rechts? Standaard zijn al onze 25mm houten jaloezieen voorzien van een ladderkoord met bijpassende kleur. Kiest u voor een brede , 50mm houten jaloezie, dan kunt u naast een ladderkoord ook kiezen voor een brede stoffen ladderband in een kleur naar keuze. Onze merken houten jaloezieen.


Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard. Of bezoek één van onze winkels.

With Fast and Free Shipping on eBay. We Have Almost Everything on eBay. Zijgeleiding of extra breed ladderband met een andere kleur?


Hieronder treft u onze ruim kleuren mm brede aluminium jaloezien met mm brede ladderband aan. Maak hieronder uw keuze van uw gewenste kleur jaloezie, de kleur van de ladderband kunt u dan een pagina verder kiezen. In ruimtes met brede ramen is isolatie extra belangrijk. Veel warmte gaat via de ramen verloren. Met de houten jaloezieën XL hebben uw ramen veel minder invloed op de temperatuur in huis.


Hierdoor blijft het in de zomer lekker koel in huis en is het er ’s winters lekker warm. Er zijn diverse mogelijkheden hoe u een jaloezie met ladderband kunt combineren met uw interieur. De meest verkochte jaloezieën zijn witte houten jaloezieën, omdat dit in ieder huis past en wit een lichte kleur is die veel ruimte en licht creëert.


Vindt u wit mooi, maar net iets te saai dan kunt u mooi spelen met een gekeurde ladderband. Ga dan voor geperforeerde jaloezieën. Aluminium jaloezieën zijn zowel koord als met ladderband leverbaar.


De aluminium jaloezieën van mm hebben lamellen die robuust zijn, en die meer licht binnen laten dan de mm. U kunt verder kiezen of u een ladderband of een ladderkoord wilt als geleider. De meeste mensen stoort dit niet, maar als u dit liever niet heeft dan kunt u voor jaloezieën met ladderband kiezen. Een andere goede reden om voor een ladderband te kiezen is vanwege de uitstraling van de jaloezieën.


De ladderband bedekt deze gaatjes, waardoor er geen licht meer doorheen schijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts