dinsdag 5 juni 2018

Geboortekaars

Een geboortekaars is altijd een leuk cadeau. Bij Kaarsenfabriek Cobbenhagen vindt u de leukste geboortekaarsen! Wanneer u op kraambezoek gaat, neem dan eerst een kijkje in onze webwinkel!


Eenvoudig en snel besteld. It’s a boy” of “it’s a girl” staat op deze hippe kaarsen te lezen.

Deze kleinigheid is een tof idee om aan kersverse ouders te geven om hen met hun nieuwe spruit te feliciteren. Aan de andere kant is deze geboortekaars ook een originele wijze om het geslacht van je eigen nieuwkomer aan de wereld mee te delen. Wij ontvangen bij voorkeur uw geboortekaartje per post, zodat wij van dit kaartje een goede afdruk kunnen maken. In overleg met u beslissen wij hoe de afdruk.


Geboortekaars : Tekst Geboren. Een zuivere waskaars op ambachtelijke wijze gemaakt en met de hand getekend. De kleine spruit is geboren, of wordt zelfs al gedoopt.


Wil jij je kindje een uniek aandenken hieraan meegeven, of ben je als meter of peter op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau?

Zoekt u een mooie trouwkaars of een geboortekaars met eigen tekst? Bekijk ons gehele assortiment ambachtelijke gelegenheidskaarsen. Vrolijke geboortekaars met blauwe Engel. Gedompelde kaars van hoogwaardige parrafine met pingat onder in de kaars.


Brandduur: ongeveer 1uur. Ben je op zoek naar een persoonlijke kraamcadeau en houd je ervan om de kersverse ouders te verrassen met en uniek kado? Ga dan voor een gepersonaliseerde geboortekaars.


De geboorte is het moment waarop ouders de naam van de baby bekend maken. Daarom is een geboortekaars met de naam van het kindje erop het ideale cadeau om de ouders te feliciteren! Afgedrukt op een stompkaars van Ø70x200mmVerkrijgbaar in de kleuren wit en ivoor. Dit gestreepte rompertje hangt te wapperen in de wind aan een waslijn.


Op deze dompelkaars hebben we een wolkenlucht geschilderd. Het rompertje is uit een wasplaat gesneden en beschilderd. Hiervoor wordt geen meerprijs berekend. Met de hand gemaakt uit de beste grondstoffen. De kaars wordt geleverd inclusief de zilverkleurige standaard en een kadozakje.


Deze platte geboortekaars of doopkaars met drie baby koppies is een uniek en persoonlijk kraamkado!

Ontdek de vele originele geschenken op de webshop van Bond Zonder Naam. Op de webwinkel InterCandle, vindt u een klein deel van het winkelassortiment van Candlelight de sfeer van december in Haarlem. Dit is Nederlands oudste en. Kaars met opdruk van het geboortekaartje. Wens ouders en kind heel veel liefde met deze kaars.


Handgemaakt Nederlands design van atelier Ozo. Het gedachtegoe een wens, hoop of liefde zitten in deze kaarsen verstopt. De was is hergebruikt en afkomstig uit de Nederlandse kerken.


Het doopsel of de doop is binnen het christendom het sacrament van de christelijke initiatie. De dopeling wordt overgoten met doopwater of erin ondergedompeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts