woensdag 13 juni 2018

Geboorteraamsticker

Zoekt u een geboorte raamsticker , geboortesticker, babysticker, geboorteraamsticker , muursticker kinderkamer of een mooi geboortestoeltje? De allerleukste geboortestickers, geboorteraamstickers, babystickers, muurstickers en geboortestoeltjes vind u hier! Kijk in onze online winkel of klik op start om ons assortiment te bekijken! Keuze uit verschillende maten en kies zelf de kleur. Deze geboortesticker kan aan de binnen- of buitenzijde van het raam worden geplakt.


Op de geboortesticker staat de naam van de baby.

De levertijd is 1-werkdagen. Gratis verzending Hoge kwaliteit Spoedlevering aan huis - Heel veel leuke ontwerpen! Zoals bijvoorbeeld muurstickers voor de kinderkamer.


Deurstickers, autostickers, verjaardagstickers, slingers, spandoeken, piepschuimen letters, noem maar op! Raamstickers met naam kopen? Superleuk om een geboorte aan te kondigen.


Geschikt voor op het raam, op de muur of op een deur. Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker , babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen!

Als u de sticker op een raam gaat plakken dan is een lichte kleur meestal het beste zichtbaar. Geboorteraamsticker met de tekst: Hoera een dochter! Maak hieronder de keuze voor grootte, kleur en naam van deze leuke geboortesticker. Bij een fullcolor sticker heeft u alleen de mogelijkheid om deze aan de buitenzijde van de raam te plakken. Dan is de sticker qua kleur op zijn mooist.


Wij hebben uiteraard keuze uit vele. De prachtigste geboortesticker(s) met naam, laat op een eenvoudige en unieke wijze zien dat je een kindje heb gekregen. Plak deze sticker aan de binnen kant of.


Op zoek naar een trendy geboortesticker met naam, babysticker, geboorte raamsticker , raamsticker geboorte of geboorteraamsticker met naam? Samen met een hartvormige ballon een lieve geboorte-aankondiging. Wilt u de sticker aan de binnenkant van het raam plakken?


Een mooie sticker op je raam in plaats van een geboortebord. Een groot bord in de tuin dat jullie kleintje is. Als jij als vader of moeder. Deze raamsticker kan aan de binnen- of buitenkant van het raam geplakt worden. Zo kun je de wereld laten weten dat je.


Foppiez is al jaren de nr.

Uniek is de snelle levertijd van onze geboortestickers. Deze pin is ontdekt door Marijn Ruhé. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Leuke kleurcombinatie en goed geplakt!


Prijs is inclusief verzendkosten (binnen NL) De langste zijde van deze sticker is ca. Ik ontving behalve de geboorteraamsticker ook een houten huisje met zijn naam. Het blijft zo bijzonder dat zijn naam uitgesproken wordt en overal op mag staan en zichtbaar mag zijn.


Voor het houten huisje met naam had ik een speciaal doel. Klanten die dit product hebben gekocht kochten ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts