vrijdag 15 juni 2018

Whiteboard sticker

Zelfklevende whiteboard sticker in extra groot formaat (x 2CM) inclusief. Je kunt kiezen uit een tijdelijke of permanente sticker. Ideaal voor kortlopende projecten. Whiteboard Stickers bestellen doe je eenvoudig via Stickermagnaat.


Dé Sticker webshop voor particulieren en bedrijven.

Gratis verzending, ruim assortiment en lage. Deze whiteboard muurstickers zijn verkrijgbaar met verschillende designs zodat er ook voor u de perfecte whiteboard sticker bij zit. Van stickers met notenbalken tot elegante whiteboard met bloemen voor de kids, hier vindt u het.


U krijgt een gratis whiteboard stift bij elke whiteboard bestelling! Pas al deze stickers aan naar uw wensen. Sinds kort hebben we whiteboard folie toegevoegd aan ons assortiment.


Met deze folie kunnen je eigen gepersonaliseerde whiteboard maken. Je kunt de folie op elke gladde ondergrond plakken en met whiteboard markers beschrijven.

Maak prachtige full colour stickers van uw foto, logo of een andere afbeelding. Gegarandeerd goede kwaliteit, snelle service en gratis thuisbezorgd! Heeft u een (tijdelijk) whiteboard nodig ? Dan is dit een goede oplossing. Het gelakt stalen schrijfoppervlak is door ons geselecteerd en langdurig getest, wat U de garantie geeft op een lange levensduur en veel gebruiksplezier van dit white board. Ook is het whiteboard plakfolie in vergelijking met een standaard whitebord vele malen voordeliger!


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Een ruim assortiment Krijtborden.


Bestel direct of ontvang persoonlijk advies! Een handige plek voor een notitie, om zicht te houden op uw werkschema, een ideeënwand of om een bestaand whiteboard een tweede leven te geven. Altijd handig een whiteboard ! Maar vind je een standaard whiteboard ietwat saai?


Dit is een muursticker met een elegante rand. Je kan de stift er apart bij bestellen. Wacht niet langer en schaf nu dit prachtige ontwerp aan om dingen op te schrijven.

Zo zijn er krijtbord stickers met de leukste dieren voor de jongere kinderen. Daarnaast zijn er krijtbord en whiteboard muurstickers van FC Barcelona en Real Madrid. GAMMA verschillende magneten, stickers en bordjes, handig voor in huis of op het werk.


Cijferstickers kunt u bijvoorbeeld gebruiken om het huisnummer aan te geven op een schuur of brievenbus. Het ruime assortiment waarschuwingsborden biedt voor iedereen wel een oplossing. Creëer binnen no-time een whiteboard met de whiteboard sticker. Zolang de ondergrond maar schoon en vlak is, zijn de mogelijkheden eindeloos.


Laat de whiteboardstickers bedrukken met elk gewenst ontwerp, plak ze op, beschrijf ze met boardmarkers en wis het weer uit. Make wonderful full-colour stickers from your photo, logo or a different image. You are sure of top quality, fast service! Bekijk ons assortiment Stickers in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


De magnetische stickers van Stickers. Wij hebben onder anderen krijtbord stickers tekeningen en muursticker wereldkaart krijt bord designs die uw bord iets interessanter maken! U kunt van alles op het bord schrijven.


Bij uw bestelling krijgt u altijd een setje krijtjes of zwarte viltstiften voor uw whiteboard sticker of uw chalk board sticker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts