dinsdag 19 juni 2018

Speelkamer voorbeelden

Hier nog een goed voorbeeld dat een speelkamer niet altijd groots moet zijn en veel hoeft te kosten. Door simpelweg gebruik te maken van vrolijk behang, wat slingers en een tipi creëer je binnen de kortste keren een supergave speelkamer. Manlief is nu bezig met het maken van een tipi en ben heel benieuwd naar het resultaat.


Ontdek en bewaar ideeën over Kinderen speelkamer op Pinterest. Laat je inspireren door de voorbeelden van een meisjes- en jongenskamer.

Clever Kids Bedroom Organization and Tips Ideas. Vandaag willen we de leukste inspiratie voorbeelden laten zien van super leuke speelkamers ! Een kinderkamer is anders dan een speelkamer. Een kinderkamer is eigenlijk gewoon een slaapkamer, maar dan voor kinderen. Speelkamer vs kinderkamer.


Een speelkamer is een echte kamer waar de kinderen vrij kunnen spelen. Vloerdecoratie speelkamer.

Op de vloer van een speelkamer hoort een speelkleed. Met een autobaan, hinkspel of gewoon een grappig figuur. Waarom verf je de muur niet met een decoratieve muurverf. In een speelkamer is er namelijk geen bed nodig, terwijl die in een kinderkamer hét belangrijkste meubelstuk is. Maar waar moet je nog meer op letten bij het inrichten van een speelkamer , en hoe kan je het leuk maken?


Dat willen we vandaag laten met de mooiste speelkamer inspiratie voorbeelden ! De belangrijke voorwaarde voor een speelkamer is natuurlijk dat je een kamer over hebt. Dit kan een normale slaapkamer zijn, maar het kan ook een ruimte zijn, waarvan je misschien toch al twijfelt wat je ermee moet. De zolder is een heel mooi voorbeeld , waar je super mooie speelkamers kunt creëren. Kijk voor meer inspiratie graag op ons Pinterest board speelkamer met veel werkplek voorbeelden. Misschien vind je ons blog werkplekje zelfmaken ook leuk om te lezen.


Als je niet wilt dat alle autootjes en barbiepoppen door de keuken slingeren, is het verstandig om een speelkamer speciaal voor de kinderen in te richten. De verzamelwoede van de kids maakt een speelkamer vaak tot een “villa kakelbont”. Plaats voor je rommelmaker(s) een kindermeubel met heel veel opbergruimte in de speelkamer.


Zo houd je het overzichtelijk en gezellig.

Matériel : – x IKEA LACK Table (8035) – x IKEA SAMLA boîtes de stockage (7022) – x IKEA BYGEL Rails – x IKEA BYGEL Containeurs – x. En het liefst met een tafeltje erbij waar aan geknutseld kan worden. JunkTrunk verkoopt hele handige kindermeubelsets. Deze tafels, bankjes en stoelen zijn stevig en hebben een opberggedeelte onder het tafelblad of zitgedeelte. Onderstaande speelkamer ideeën kunnen natuurlijk ook gebruikt worden in de kinderkamer.


Ik heb er nog niet een heel blog aangewijd en vond dit een goede aanleiding. Vandaar mijn nieuwe blog over de speelkamer. Hier kunnen ze binnenkort met vriendjes hangen, giechelen en roddelen.


Is je zolder klein en donker dan zijn ramen de optimale oplossing voor jouw zolderkamer. Ze geven de ruimte meer licht, meer ruimte en zelfs een mogelijkheid om binnen met buiten te verbinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts