maandag 18 juni 2018

Karlsson little big time wandklok

Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf.


Alle wandklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. De wijzers eisen alle aandacht op door hun zwevende effect.


Met een minimalistisch design zonder cijferaanduiding staat hij prachtig bij vele achtergronden. Op een subtiele manier de tijd weergeven, middels eenvoudige wijzers. De klok heeft een diameter van cm. Juist op een muur met een gekleurd vak komt deze klok echt tot zijn recht. Hang de wijzers zo aan de muur of maak er je eigen creatie van.


Plak er cijfers om heen of schilder stippen op je muur. De Little Big Time is ook verkrijgbaar in een grote variant met een diameter van cm. Het BOXDesign, laat zien dat eenvoudig design veel sfeer kan toevoegen in huis! Grote wijzer: cmKleine wijzer: cm. Minimalistisch design, maximaal stijlvol!


Zet deze klok zelf in elkaar. Elders gelezen dat standaard batterijen niet krachtig genoeg en snel leeg zijn, maar die ervaring heb ik niet. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken , maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken.


Karlsson little big time wandklok

Kies uit 1producten vanaf € 200. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Gemaakt van aluminium en uitgevoerd in de kleur blauw.


Een klassieker onder de wandklokken , de zwarte little big time of wijzer klok van Karlsson. Bekijk alles met karlsson wandklok little big time ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Karlsson wandklokken zijn er in alle soorten en maten.


Karlsson little big time wandklok

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Gratis verzending vanaf €50! Koop nu en verfraaien van uw huis! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Nu tijdens SALE korting tot. Deze klok is groot geworden door zijn eenvoud. Het zijn enkel de wijzers die je nodig.


Karlsson little big time wandklok

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit model heeft een totale diameter van centimeter. De grote wijzer heeft een diameter van cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts