donderdag 14 juni 2018

Teakolie grijs

Onze Teakolie is natuurvriendelijk en zuinig in gebruik. Teakhouten meubelen die niet onderhouden worden, krijgen een grijs oppervlak door het inwerken van zonlicht. Deze grijze uitstraling kan worden voorkomen door regelmatig te onderhouden en te voeden met onze teak olie.


Met deze Teakolie beschermt u uw hardhouten buitenmeubilair en houdt u het waterafstotend. Zo voorkomt u dat teakhouten meubelen een grijs oppervlak krijgen door het inwerken van zonlicht.

De olie voedt het hout en geeft het tevens een goede UV-bescherming waardoor de grijze uitstraling wordt voorkomen. Gebruik de teakolie alleen op onbehandeld. Deze teakolie is gemaakt uit een mix van natuurlijke exotische oliën. Laat het hout zijn natuurlijke uitstraling en geeft een onzichtbare waterafstotende film over het oppervlak.


Zeer geschikt voor nieuw hout. Reacties van botenbezitters zijn erg positief. Tenslotte kun je teakhout ook behandelen met verniswas.

Ook met verniswas creëer je een kleurwaas waarbij de structuur van het hout nog enigszins zichtbaar blijft. Verniswas is verkrijgbaar in in wit, zwart, grijs en verschillende houttinten. Nieuwe teak meubels direct behandelen met teakolie. Zodra de tuinmeubels buiten komen te staan zal het binnen enkele maanden al gaan verkleuren.


Wilt u de tuinmeubels juist grijs laten worden. Wacht dan tot ze de kleur hebben die u mooi vind. Vergelijkbare zoekopdrachten voor teakolie gamma. Resultaten van zoekmachines!


Binnen ons assortiment bieden wij teakolie of teaksealer aan. Om te voorkomen dat teakolie of teaksealer op onjuiste manier wordt gebruikt, bieden wij deze niet via onze online webwinkel aan. MTN Pro Teakolie Spray MTN PRO Teakolie spray is gemaakt van een mengsel van natuurlijke oliën en harsen die speciaal zijn gekozen om hout te voeden en te verrijken.


Het is buitengewoon effectief dankzij de exclusieve grondstoffen die het bevat, wat resulteert in buitengewone prestaties. Wij hebben jaar geleden een massief eiken eettafel, dressoir en salontafel in de olie ( grijs , donker) gekocht. Al die tijd hebben we vlekjes e. Verder zijn de meubels niet behandeld.

Omdat ze nu steeds doffer worden wordt het tijd voor een. Werkborstel Cocos voor het schoon schrobben van grijs of groen geworden oppervlakken. Hermadix TOFF (Teak Oil For Furniture) teakolie is speciaal ontwikkeld voor teakhouten tuinmeubelen. Echter ook geschikt voor andere hardhoutsoorten. De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën garandeert het behoud van het natuurlijke karakter van het kostbare teakhout.


TOFF is waterafstotend en voorkomt vervuiling en vergrijzing. Oli-Natura Yacht- en Teakolie dringt diep in het hout waardoor het hout gevoed wordt en minder vatbaar is voor weersinvloeden. Hierdoor wordt vergrijzing en algenvorming tegengegaan. De teakolie benadrukt de natuurlijke kleur en structuur van het hout.


De universele teakolie biedt een zeer duurzame en effectieve UV bescherming. Info over teakolie praxis. Kies je er voor dat jouw teak tuinmeubelen hun bruine teakkleur moeten behouden, dan moet je rekening houden met intensiever onderhoud. Het hout moet (half)jaarlijks behandeld worden met een teakhout beschermer.


Je kunt hiervoor ook tuinmeubel- of teakolie gebruiken. Let er dan wel op dat het olie, speciaal voor buitenmeubelen is. Ook houten tuinmeubelen zijn te behandelen, hiervoor heeft HORNBACH tuinmeubelolie in het assortiment. Deze olie zorgt er voor dat je houten tuinmeubelen er niet grijs uit gaan zien. De tuinmeubelen zijn beter beschermd en blijven zo dus langer mooi.


Voor teakhout hebben we speciale teakolie , dus ook deze meubels kun je langer mooi houden. Ik heb een eiken tafel en stoelen laten stralen en ben die nu zelf aan het oliën met witte olie. Echter, de stoelen reageren elk anders… mijn ene stoel is volledig wit gebleven terwijl de olie in de andere stoel ingetrokken is en deze dus mooi grijs kleurt.


Ik durf nu niet goed aan de andere stoelen te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts