dinsdag 5 juni 2018

Kaarsen buiten

Kaarsen buiten

Kies uit 1producten vanaf € 95. Zo krijg je unieke sfeerproducten voor in huis of als cadeau met onze bedrukte kaarsen of bedrukte waxinelichtjes. Dit verv aardigen wij in ons eigen atelier. Sfeermakers voor binnen en buiten voor ieder interieur.


Veel horecaondernemers willen niet alleen binnen, maar ook buiten sfeervol kaarslicht inzetten. In de zomer zien we vaak kaarsen op het terras, in de winter zijn buitenkaarsen een goede manier om gasten naar binnen te lokken. Zelfs niet bij een zomerbriesje. Hierdoor kun je onbekommerd genieten en feesten, zonder dat je continu je kaarsen in de gaten moet houden.


Uiteraard hebben we ook een buitenkaars met citronella om de lastige muggen bij je weg te houden. Van betonnen buitenkaarshouders tot cupcake kaarsen. Ben je op zoek naar originele buitenkaarsen? Natuurlijk is het creëren van een lekkere buitensfeer onontbeerlijk voor een gezellige avond buiten zitten. HEMA heeft verschillende soorten kaarsen in het assortiment.


Kaarsen buiten

Sfeerlichten, kaarsen in blik, kaarsvaasjes en stompkaarsen bijvoorbeeld. Stompkaarsen zorgen voor veel sfeer in huis, maar ook buiten. Ze hebben vaak een ruwe afwerking.


Daardoor worden ze ook rustieke kaarsen genoemd. De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Met de vlamschaal creëer je een warme sfeer in de avonduren. Sfeerkaarsen voor buiten zijn bestand tegen een beetje wind en daardoor ideaal voor je tuin of op het balkon!


Gezellig op tafel of zet eens een rij met buitenkaarsen langs een pad of schutting. Bij Intratuin vind je verschillende kaarsen voor buiten , zoals Bolsius patiolights. Zeer grote Tuinkaars in de kleur Mozaïek Oranje-Fluor. Deze mooie grote kaars is enkel geschikt om buiten te branden. Als het mooi weer is, wil je het buiten natuurlijk ook gezellig hebben.


Kijk hier voor de mooiste lantaarns, windlichten en buitenkaarsen. Geurkaarsen, LED kaarsen , waxinelichtjes, stompkaarsen, tafelkaarsen. Kaarsen zijn de ultieme sfeermakers! Een paar kaarsen bij elkaar op een decoratiebord of wat sfeerlichtjes op tafel maken het al snel gezellig. Laat je inspireren bij Intratuin en combineer je kaarsen met de mooiste kandelaars en houders.


Geef je huis een gezellig sfeertje met onze kaarsen en kandelaars. Bekijk de geurkaarsen, theelichtjes en kandelaars op IKEA. Feestverlichting van GAMMA zorgt voor extra sfeer. Zoals kerstverlichting buiten , lichtslangen, LED kaarsen.


Bij een led kaars heb je geen echte vlam, maar het ziet er wel uit alsof de kaars een vlam heeft. Led kaarsen werken vaak op batterijen en kan je daardoor ook eenvoudig op veel plaatsen neerzetten. Met een led kaars heb je toch de sfeer van een kaars , maar heb je ook wat meer veiligheid in huis.


Kaarsen buiten

Een mooi alternatief voor wat sfeer in je woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts