maandag 11 juni 2018

Chaplin eetkamerstoel

Chaplin eetkamerstoel

Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. De grootste collectie eetkamerstoelen. Bekijk aanbiedingen en bestel nu online! Voor 15:Bestel Morgen Bezorgd.


Groot Assortiment Op Voorraad. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Een aanwinst voor je interieur! Eetkamerstoel Chaplin is een klassieke stoel met de bruine stof Sawana.


Combineer de stoel bijvoorbeeld met een donkere eettafel voor een mooi geheel. Montis Chaplin eetkamerstoel met wielen REFURBISHED. De eetkamerstoel zit erg comfortabel en koop je bij Leen Bakker!


Deze Montis Chaplin eetkamerstoel met wielen refurbished is bekleed met wax leer in de kleur bruin. Bij dit leer zie je heel goed allerlei eigenschappen van de huid terug. Denk hier aan bijvoorbeeld horzelstelen prikkeldraad en huidplooien. Klik op ‘Extra informatie’ voor alle details.


Optioneel is de stoel te voorzien van zwenkwielen om de Chaplin nog flexibeler in gebruik te maken. De Montis Chaplin Flex doet hier zelfs nog een schepje bovenop. Het tijdloze design gecombineerd met het ongeevenaarde zitcomfort hebben ervoor gezorgd dat de Montis Chaplin waarschijnlijk de meest verkochte eetkamerstoel van Nederland is in het topsegment. De wielen hebben een zacht loopvlak waardoor deze geschikt is voor harde vloeren. Deze wielen worden alleen per set stuks verkocht.


De stoelen lenen zich uitstekend voor een comfortabele eethoek of gespreksruimte. De uitvoering op wielen biedt een goede toepassing voor een werkruimte. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


De hoes drapeert nonchalant als een gewatteerde ‘jas’ en wordt door ritsen gesloten. De stoffering van Chaplin bekleedt het onderstel als een kledingstuk voor een mens. Deze stoel heeft een comfortabele zit en een stijlvolle look. Het compactere broertje van de alom bekende Montis Charly.


Chaplin eetkamerstoel

Een comfortabele eetkamerstoel met een actieve zit. Na ruim jaar kan deze stoel toch wel langzaamaan een klassieker genoemd worden. Een snel ontbijt of een uitgebreid diner: elke vorm van tafelen vraagt om een comfortabele eetkamerstoel.


Lederen Chaplin staat voor design en bescheidenhei die ons doet denken aan de oude vertrouwde schoolstoel. Vergis je echter niet: de comfortabele zitting geeft je eetkamer een stijlvolle uitstraling. De Chaplin , het kleinere broertje van de Montis Charly, is niet alleen perfect voor in de eethoek, maar staat ook prachtig in de vergaderruimte.


De bekleding van de stoel drapeert nonchalant over de stoel en is afgewerkt met ritsen. Verder is de Chaplin optioneel te voorzien van wieltjes, waardoor deze zeer geschikt is als bureaustoel. In werkruimtes kan er gekozen worden voor wielen in plaats van poten met doppen, zo is de Chaplin ook toepasbaar in werkruimtes waar flexibel gewerkt moet worden.


In welke uitvoeringen is Montis Chaplin leverbaar. Voor het onderstel kan gekozen worden tussen mat-chroom, zwart of brons-look. Zoek naar eetkamer stoel op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts