maandag 1 juli 2019

Raamfolie 1 kant doorzichtig

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Bekijk snel ons assortiment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat.

Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken. Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. Op de afbeelding lijkt de achtergrond gekleur maar het folie is doorzichtig ! Omdat het folie in het echt iets afwijkt van de afbeelding, raden wij je aan om eerst een proefstaaltje te bestellen. Het raamfolie met plaklaag plakt eenvoudig op gladde en vetvrije ramen en glazen. Vraag dan eerst bij jouw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie.


Dit in verband met eventuele thermische breuken! Dit doorzichtige folie wordt voor jou custom-made van de rol op maat gesneden.

Mocht het zelfklevende raamfolie na ontvangst om wat voor reden, toch niet bevallen. Inkijkwerende folie is dè oplossing als u inkijk wilt voorkomen! Door de spiegelfolie op uw raam te plakken is inkijk niet meer mogelijk. In mand leggen In mand leggen.


De maat is gemakkelijk aan te passen. Uiteraard is ook dit door doorzichtige glasheldere plakfolie geschikt om op ramen te plakken. Het transparante raamfolie gaat een lange tijd mee.


Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken. Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker.


De uitvoerder was een vriendelijke en rustige man die zijn werk uitstekend heeft gedaan. Hij heeft de glaslatten op een scherpe manier afgesneden en de overtollige verfresten keurig verwijderd. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen.


Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties. Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 299. Het beste is als de breedte minimaal mm korter is dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven. Transparante raamfolie , glas-in-lood en andere mogelijkheden.


Hieronder ziet u een aantal foto’s van een transparant raamfolie ontwerp. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist. Op de foto’s hieronder ziet u beide kanten van het raam.


Eerst foto’s met aan de voorkant van het glas de raamfolie erop, dan foto’s waar de raamfolie achter het glas van het raam zit. Dan kunt u voor euro een proefstaaltje bestellen. Dit is een klein stukje raamfolie waarop jij kunt baseren of dit de folie is die u zoekt!


Al het raamfolie in onze webshop is op voorraa dit betekent (bijna altijd) dat wanneer u voor 16:bestel u de volgende dag al aan het plakken bent! Gratis bezorging vanaf €20. Voor 16:besteld is morgen in huis. Sunproof heeft allerlei gekleurde soorten zonwerende folie die van binnenuit vrijwel doorzichtig lijkt maar aan de buitenkant niet. Onze reflecterende folie heeft deze eigenschappen ook.


Eenvoudig online bestellen. Met raamfolie creëer je meer privacy zonder dat je de gordijnen dicht moet houden. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts