maandag 1 juli 2019

Tegels achter keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken.


Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. Wij willen iedereen helpen die op zoek is naar leuke wandtegels voor in de keuken of het nou groene tegels of zwarte tegels zijn. De schoonheid van zogenaamde kale muren zie je ook steeds meer in de keuken terugkomen.

Op de foto hierboven lijken de tegels op de vloer door te lopen naar de wand achter de keuken , waardoor heel veel rust in de ruimte wordt gecreëerd. Met tegels kun je je keuken namelijk heel persoonlijk maken. Juist op het gebied van tegels zien we hele mooie trends. De belangrijkste trend van dit moment, die we overigens ook in de badkamer én buiten zien, is zo groot mogelijk.


Welke tegels uw voorkeur ook hebben en wat de stijl van uw keuken ook wordt, Tegelmegashop. Wij spreken liever niet over ‘goedkope keukentegels’, maar bieden topkwaliteit en A-merk tegels voor de beste prijs! Voor een keukenwand of achter een wastafel is dat een beetje zwaar geschut. Het is duurdere en lastiger bovendien door het echte 2-komponenten karakter.


Als vervanging voor tegels in een natte cel moet men wel naar een epoxy-product of een systeem met andere zwaardere 2-k lakken, zoals de hierboven genoemde trae-lyx mineral finish. De achterwanden plaats je eenvoudig achter het fornuis of tegen de muur boven het aanrechtblad. Door deze simpele aanpassing krijgt je keuken meteen een nieuwe, frisse uitstraling. Ga voor schitterend gou natuurlijk hout of glazen panelen. Ben je er nog niet helemaal uit hoe je je keukenblad wil vormgeven?


Een hardglazen keuken achterwand kost al gauw €12per m2. De prijs is sterk afhankelijk van de maat van de achterwan de uitvoering van het glas en eventuele toevoegingen in de vorm van foto’s en kleuren. Nog steeds een veelgebruikte oplossing.


Wil je een ontwerp en offerte van Keukenplaats?

Alles voor de tuinI Tuintegels! Een veelvoorkomende trend op het moment is een authentieke achterwand in de keuken. Binnen dit bord kun je inspiratie opdoen voor een mooie achterwan waarbij de focus ligt op tegels. Tijdloze tegels op de muur. Vroeger werd er vooral gekozen voor tegels op de achterwand van een keuken.


Niet gek, want ze zijn makkelijk schoon te maken en vaak ook tijdloos. Zo staan tegels met meer aardse tinten heel warm in een landelijke keuken. Maar witte tegels , donkere tegels of tegels met meer kleur kunnen ook erg goed uitpakken. De tweede optie is dus keuken achterwand tegels. Als we voor het tegelen gaan, dan moeten we ook nog nadenken hoe we dat dan gaan doen.


We zijn er denk ik wel uit over de soort tegels , namelijk eenvoudige minimalistische witte vierkante tegels met bijbehorende witte voegen. Want als je zegt ‘achterwand keuken ‘ dan zeg je al gauw ook ‘ tegels ’. Achterwand keuken tips: de prijs speelt een rol. De prijs speelt een belangrijke rol bij het vraagstuk achterwand keuken. Daarnaast wil ik de keuken zo rustig mogelijk. Het hart van de woning, dat is de keuken.


Hier worden gerechten klaargemaakt en bij een wat grotere ruimte wordt hier ook de maaltijd genuttigd. De inrichting is vaak een lastige klus. De populariteit van tegels als achterwand lijkt de jaren wel iets af te nemen.


Zonde, want je kunt kiezen uit veel verschillende designs die jouw keuken een eigen look geven. Tegels als achterwand in jouw keuken. Een groot voordeel van tegels is dat je hier meerdere jaren plezier van hebt.


Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Voor de achterwand kun je materialen gebruiken als glas en rvs. Kunststof wandpanelen zijn niet alleen geschikt voor in de keuken , doe meer inspiratie op door ons blog over de mogelijkheden van kunststof wandpanelen te lezen.


Let op: We raden aan om uit voorzorg een hittebestendige plaat achter de kookplaat te plaatsen om uw kunststof keuken achterwand tegen extreme hitte te beschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts