dinsdag 1 oktober 2019

Verticale stoffen lamellen

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Zoek naar stoffen lamellen op de nieuwe KensaQ. Goedkoper Dan In De Winkel.


Stoffen lamellen in uni kleuren zonder dessins of motieven.

De verticale lamellen zijn 89mm breed. Ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de slaapkamer. Onze uni stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.


Beiden hebben hun eigen voordelen. De PVC lamellen zijn eenvoudig schoon te maken. De stoffen lamellen geven weer een zachtere uitstraling in je interieur.


Ook filteren de stoffen lamellen het licht op het moment dat ze gesloten zijn.

Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze.


De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy.


Verticale lamellen zijn gemaakt van lichtdoorlatende uni stoffen. De lamel heeft een breedte van mm. De kettingbediening kan je naar keuze links of rechts plaatsen. Met verticale lamellen op maat van Budgetjaloezieën.


Alleen zijn lamellen door de vele soorten en dessins ook goed toe te passen in woningen. Zelfs voor grote ramen, in aparte vormen en voor vochtige ruimtes. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één.


Met name voor grote raampartijen is deze vorm van raamdecoratie zeer geschikt.

Losse stoffen lamellen bestellen, voor als u de rails al heeft. Keuze uit een zeer ruim assortiment stoffen en textiel lamellen. Uitgevoerd in effen kleuren, zonder. Specialistisch advies nodig?


De grootste stoffenwinkel van Nederland. Voor 20:uur bestel vandaag nog verzonden. Ruim aanbod stoffen van de hoogste kwaliteit bij Textielstad. Gratis stofstalen service! Perfect wanneer je van een modern en trendy interieur houdt.


Doordat de lamellen verticaal hangen kunnen stof en vuil zich niet verzamelen op de lamel. Lamellen hangen verticaal , van boven naar beneden. Hierdoor hoef je deze zelden schoon te maken. De maximale hoogte is 3cm.


Daarom zijn stoffen lamellen ook zeer geschikt voor grote raampartijen, erkers en schuifpuien. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Het voordeel van PVC is dat de lamellen erg duurzaam zijn, eenvoudig schoon te houden en ze geven een strakke uitstraling. Het spel van licht en schaduw: open of dicht, verticale jaloezieën, ook lamellen genoem toveren steeds weer afwisselende lichtpatronen met geselecteerde materialen van textiel, aluminium of PVC.


Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen met bijzondere coatings, moeilijk ontvlambare stoffen en stoffen voor computerwerkplekken. Zo ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect. Spelen met licht wordt nu nog leuker! JASNO swings zijn dus niet zomaar verticale lamellen.


Betaalbare verticale lamellen , perfect op maat geleverd. Geef jouw interieur meer sfeer met verticale lamellen op maat van Verticalelamellenshop. Ons brede assortiment verticale lamellen stel je eenvoudig zelf samen en wordt volledig naar jouw wensen op maat geleverd.


Kies voor aluminium lamellen , textiel lamellen of kunststof lamellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts