woensdag 2 oktober 2019

Witte antifouling

Zoek naar primocon primer op de nieuwe KensaQ. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


De belangrijkste ingrediënten waren walvisolie, hars en zwavel. Samen vormden deze ingrediënten een witte antifouling.

Er werd ook gebruik gemaakt van een harde antifouling. Dit was een antifouling van teer en hars. Soms werd hier zwavel aan toegevoeg om het nog beter te laten werken.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Ik heb ooit keer witte antifouling gesmeerd op mijn Draak. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Stond schitterend in combinatie met het nieuwe mahonie dek. Alles wat u nodig heeft voor uw boot. Voor 16:besteld de volgende. Wij hebben goedkope anti fouling van superieure kwaliteit die je eenvoudig kunt aanbrengen en slijtvast en zelfslijpend is. Met starbrite antifouling hou je jouw onderwaterschip alg en aangroei vrij.


We hebben een diversiteit aan kleuren, zoals de meest verkochte rode anti fouling en de witte antifoulin. Harde antifouling kan niet over een zachte antifouling , maar wel andersom! Wat is de vaarstijl van je schip? Vaart het schip harder dan knopen of valt deze droog?


Kies dan voor een harde antifouling coating (later meer over deze twee typen). Bedenk wel dat witte antifouling erg snel smoezelig wordt en bovendien vaak sneller aangroeit dan donkergekleurde. Niet zo raar natuurlijk want algen en veel andere aangroei houden nu eenmaal van licht. Algen hebben dat zelfs nodig.


Het verschijnsel fouling wordt in twee groepen onderverdeel namelijk microfouling en macrofouling. Als je vooral in zoet water vaart, kun je waarschijnlijk prima toe met meer milieuvriendelijke alternatieven, zoals een non-stick of een foul-release coating die je schoon kunt borstelen of spuiten. Trilux is een high performance antifouling om te gebruiken op alle ondergonden, inclusief aluminium.

De Copper-Cruise van Epifanes is een semi zelfslijpende antifouling welk nagenoeg onder ieder onderwaterschip past. Van scheepswerven tot particulieren Gratis verzending vanaf €15- De grootste online maritieme winkel van Nederland! Internationals Micron LZ en Interspeed Extra zijn ook standaard bij ons voorradig. Als het voorjaar zich aandient lopen de planken in de winkels weer vol met blikken antifouling en onderwaterverven van vele gerenommeerde merken.


Dus als de onderlaag door de antifouling heen te zien is, is het duidelijk dat er weer een nieuwe laag aangebracht moet worden. Antifouling beschermt uw schip tegen aangroei. Door de overheid wordt verplicht dat een antifouling een goedkeuringsnummer heeft. Alle antifouling die Verfgroothandel. Echter, voor de professionele vaart zijn er andere eisen.


M Polijstpasta fast cut plus 1kg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts