donderdag 1 september 2016

Folie voor asbest

Zoekt u Plastic Folie voor Asbest? Per Rollen van Meter. Vóór 15u Bestel Morgen thuis. Puinzak, Bouwzeilen en Zak op Maat. Offerte Op Maat of Advies Nodig?


Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Asbestshop, een betrouwbare partner om zelf asbest te verpakken in folie. De specialist in asbestsaneringsproducten, zodat u zelf uw asbest kunt inpakken. Folie geschikt voor het inpakken van asbestgolfplaten.


Deze folie bestaat uit lagen die elk 100mu dik zijn, waardoor een enkele folie voldoende is om het asbestafval volgens de richtlijnen te verpakken. De werkwijze is als volgt: de folie volledig uitvouwen, en de golfplaten in het midden op de folie leggen. Koop meter voor € per meter en bespaar Koop meter voor € per meter.


Home - Folie - Milieu Folie - Asbest - Asbestfolie mtr breed 1mu. Een uitstekend alternatief voor asbestzakken, is ons stevige asbest inpakfolie. Vooral voor het inpakken van grote hoeveelheden asbest of asbestplaten, is asbestfolie uitermate geschikt.


Het transparante PE- folie wordt op rollen geleverd en kan naar wens op de juiste lengte worden afgesneden. Tijdens sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden kan (asbesthoudend) afval in verschillende vormen en hoeveelheden vrijkomen. Verpakkingsmaterialen, folies en signalering. Bijvoorbeeld puin, hout, grin golfplaten e. De hoeveelheid afval die ontstaat, varieert per situatie van kleine tot grote hoeveelheden. Asbest platenzak is speciaal vervaardigd voor het verpakken, transporteren en opslaan van asbesthoudend materiaal.


De naam zegt het al, deze zak is zeer geschikt voor lange en dunnen asbesthoudende platen. Deze asbest depot bag is gemaakt van polypropyleen en voorzien van een enkele LDPE binnenzak. Met deze zak kunt u asbest afval op verantwoorde en veilige manier afvoeren. U wordt aangeraden om de instructies voor het correct afvoeren van asbest te raadplegen.


Onze asbest platenzak, ook wel ‘plaatzak’ genoem is speciaal gemaakt voor het verpakken, opslaan en afvoeren van asbesthoudende platen. Er zijn voor particulieren echter enkele uitzonderingen gemaakt in de wet- en regelgeving die het mogelijk maken onder bepaalde voorwaarden zelf het asbest te verwijderen. Het zelf verwijderen van asbest kan een hoop geld besparen maar is niet geheel zonder risico’s. Deze folie is verkrijgbaar bij onder andere de betere doe-het-zelfzaken, bouwmarkten en agrarische speciaalzaken.


Folie voor asbest

De vezels zijn vaak microscopisch klein en dus zo goed als onzichtbaar. Asbest werd vooral gebruikt in de 70-er en 80-er jaren. Het komt nog vaak voor in land- en tuinbouwbedrijven, vooral dan als asbestcement.


Asbest was een vrij goedkoop en een sterk, onbrandbaar en weerbestendig materiaal. Plastic asbest zakken worden gebruikt om asbest en asbesthoudende materialen in te verzamelen en te vervoeren. Wanneer je asbest bij de gemeente of milieustraat wil inleveren ben je vaak verplicht om dit in speciale asbestzakken aan te leveren. De regel hiervoor is dat op de zak het asbest logo moet staan. Hierdoor wordt de asbest Big Bag volledig afgesloten en de omgeving niet blootgesteld aan de asbest.


Folie voor asbest

Bij het werken met asbest ben je verplicht je te houden aan de voorschriften. Asbest is een natuurproduct wat schadelijke vezels bevat. Asbest komt vaak voor in dakplaten, oude vinylvloerbedekking, rookgasafvoer, etcetera. Omdat het schadelijke vezels bevat is het belangrijk voorzichtig met het afval om te gaan en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.


Asbest kunt u in een aparte container aanbieden op de milieustraat. Als het asbest in ondoorzichtig folie is verpakt, zorg er dan voor dat het folie is voorzien van de tekst ‘ asbest bevattend’. Mag een paticulier zelf asbest verwijderen (sloopvergunning)? Een particulier vraagt een sloopvergunning aan voor een sloopklus waarbij meer dan kubieke meter sloopafval vrijkomt.


Folie voor asbest

Als onderdeel van de sloopklus wil hij ook bepaalde asbestbevattende materialen verwijderen, die hij normaliter zelf onder voorschriften mag verwijderen. PE Folie wordt gebruikt voor het afdekken van stenen, hout, kozijnen en dakplaten, tijdelijke beglazing in de openbouwfase, afscherming van sierpleister of schoonmetselwerk, onder te storten betonvloeren en funderingsstroken tegen vochtuittreding, afdekken in woonruimtes tijdens verbouwingen, onder of boven tijdelijke opslag van vervuilde grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts