maandag 19 februari 2018

Anti parkeerpaal kunststof

Anti parkeerpaal kunststof

CBM Montfoort ontwikkeld en vervaardigd hoge kwaliteit maatwerk rampalen- en blokken. Meer dan jaar ervaring. Rotvrije anti parkeerpalen , licht van gewicht en bijzonder sterk materiaal. Door de holle kern, zeer veerkrachtig.


Anti parkeerpaal kunststof

Of gewoon een terrein af te bakenen voor wegverkeer ter bescherming van uw fietsers en voetgangers. Een parkeerpaal is de ideale oplossing als een parkeerverbodsbord niet afdoende is. Ook worden anti - parkeerpalen vaak gebruikt om automobilisten te belemmeren om bijvoorbeeld een winkelstraat in te rijden of andere autovrije gebieden.


Vind hier de parkeerpaal voor jouw situatie. Kunststof anti - parkeerpalen zijn vervaardigd uit 1 recyclage plastic waardoor ze een sterker en duurzaam alternatief zijn voor hout of ijzer. Een stijlvol rond bolkopje, of toch liever de robuuste vierkante diamantkoppaal met ingefreesde refelctorbanden ? Een vaste paal, of liever een verplaatsbare ? Een paal met een enkele, of meerdere reflectors ? Kijk hier voor alle beschikbare modellen. Om te voorkomen dat automobilisten parkeren op plaatsen waar dit niet is toegestaan of om hem de doorgang te beletten, levert KunststofExpert diverse soorten en maten kunststof anti - parkeerpalen.


Zo hebben we niet alleen vaste, maar ook uitneembare exemplaren. Holle kern voor betere schokweerstand. Wij kiezen voor gerecycleerde kunststof producten, omdat deze duurzaam zijn, onderhoudsvrij en weinig belastend zijn voor het milieu. De producten zijn hufterproof, splinteren niet en zijn rotvrij, waardoor ze jarenlang meegaan. De wegneembare anti - parkeerpaal.


De paal bestaat uit twee delen die op elkaar bevestigd worden door middel van een slotconstructie. Ze hebben een tien keer langere levensduur dan hout. We beschikken over een breed assortiment kunststof sierpalen, markeringspalen en anti parkeerpalen in diverse uitvoeringen en afmetingen. Deze diamantkoppaal is uitstekend geschikt voor het vrijhouden van voetgangersgebieden. Gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststof.


Anti parkeerpaal kunststof

Voorzien van reflectiebandjes in rood-wit en met diamantkop. Ondanks het feit dat deze diamantkoppaal hol is vanbinnen, is deze uiterst sterk. Vierkante anti - parkeerpaal met prismakop. Deze anti - parkeerpaal bestaat volledig uit gerecycled kunststof.


Deze paal verweert nooit en is voorzien van twee rood-wit refleclecterende bandjes. De achthoekige paal is te koop in basis zwart en is voorzien van witte reflectiebanden. Govaplast achthoekige anti parkeerpaal. U kunt kiezen uit een vaste of een uitneembare paal.


Anti parkeerpalen : anti -frustratie en anti -schade Bij Wolters Mabeg weten we hoe belangrijk de uitstraling kan zijn voor de perceptie van jouw bedrijf of organisatie. Daarom vind je bij ons anti - parkeerpalen en rampalen in verschillende vormen en kleuren, zodat je ook bij het verzekeren van de veiligheid en het aanbieden van parkeerruimtes een consequente visuele lijn trekt. Prijstechnisch zijn de anti - parkeerpalen een stuk goedkoper dan de standaard kunststof palen. Verder zijn de anti - parkeerpalen hufterproof en hebben een levensduur van jaar. Deze antiparkeerpalen worden voorzien van twee reflectielinten.


Op deze pagina vind u een overzicht van diversen soorten afzetpalen die wij in ons assortiment hebben. De verschillende uitvoeringen van onze afzetpalen zijn oa: uitneembaar, neerklapbaar, design, flexibel, kunststof of vaste afzetpalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts