maandag 26 februari 2018

Privacy folie raam

Privacy folie raam

Sunblock glasfolie heeft een garantie van maar liefst tot jaar! Wilt u eerst even contact met ons? Stuur een bericht of bel ons. De glasfolie professionals. Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie. Dit zijn privacy - folies met speciale eigenschappen, die ervoor zorgen dat het raam vanaf de buitenzijde weerspiegelt en voorbijgangers hierdoor niet naar binnen kunnen gluren. Het mooiste van deze spiegelfolie is echter dat er van binnenuit wel doorkijk mogelijk blijft.


Het zelf monteren van een privacy raamfolie is zeer eenvoudig te doen. Alle privacy raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm.


U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de folie zelf monteren. Daarom wordt het ook steeds vaker toegepast bij particuliere woningen.


U kunt de folie bijvoorbeeld plakken op de ramen van de voordeur of op het raam aan de voorzijde van het huis. Op deze manier houdt u ongewenste inkijk van voorbijgangers tegen. De gezandstraalde folie kunt u dus gebruiken op allerlei plekken waar u behoefte heeft aan privacy. De folie is van hoge kwaliteit, en dus zeer hanteerbaar.


Bij de privacyfolie wordt een duidelijke plakinstructie bijgevoegd waarin stap-voor-stap uitgelegd wordt hoe u de folie moet aanbrengen. En een oplossing is er: privacy folie , ook wel anti-inkijk folie genoemd. We hebben het hier over een zelfklevende raamfolie die in iedere bestaande situatie op het glas kan worden aangebracht.


In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot.


Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien. Uitzondering hierop: De mat-grijs, mat-bronze en mat-silver privacy folies kunnen alleen op enkel glas en op het gehele raam worden aangebracht. Matt witte folie is een veelgebruikt produkt om privacy te krijgen. Het geeft een melkachtige effect. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. De meeste mensen die op zoek zijn naar een privacy folie of anti inkijk folie komen vaak in eerste instantie bij andere oplossingen terecht. Schermen, beplating, rolgordijnen zijn de eerste opties waar men aan denkt. Een privacy folie voor uw raam scheelt aanzienlijk in de kosten en veelal behaalt u nog betere resultaten.


Privacy folie raam

Het meest voorkomend is matte folie en heeft veel weg van melkglas. Omdat de folie goed licht door laat behoud u een lichte ruimte. Deze folie is verkrijgbaar in verschillende tinten en structuren.


Van praktisch alle raamfolies hebben wij een foto gemaakt, met de folie tegen het raam. PRIVA-LITE is een actieve beglazing die naar wens privacy of doorzicht biedt. Met donker getinte warmtewerende raamfolie breng je privacy naar de woonkamer of plak raamfolie zonwerend bijvoorbeeld slaapkamer. Creëer met zonwerende folie een open kantoor dat toch privacy biedt door warmtewerende folie aan te brengen.


Privacy folie raam

Deze laatste methode komt in de praktijk dan ook het meest voor. De blinderingsfolie wordt aan de binnenkant van het raam aangebracht en kan uit verschillende kleurtinten bestaan. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een veiligheidsfolie, ook wel een inbraakvertragende folie genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts