dinsdag 6 februari 2018

De kasstoor

De kasstoor

Binnenkort komt de vernieuwde website online. Ondertussen bent u welkom bij onze verbouwings sale. De eerste winkel was gevestigd in de Rozendwarsstraat in Amsterdam. Om de hoek van de Rozengracht waar niet veel later een veel grotere winkel zou worden geopend.


De kasstoor

Aanvankelijk nog voornamelijk gespecialiseerd in woningtextiel. Wij hebben een volledig nieuw. Het is weer tijd voor onze jaarlijkse voorjaars sale met hoge kortingen op showroommodellen! Kijk in onze sale webshop, of kom langs in de winkel!


Kastoor of kasstoor is de oud-Nederlandse benaming voor beverhaar (naar de geslachtsnaam castor voor de bevers) voor het vilt dat van beverhaar gemaakt wordt, en voor een kastoorhoed die daar weer van gemaakt wordt. Vilt van beverhaar was goed bestand tegen water en daardoor geschikt om te gebruiken voor hoeden die tegen regen moesten kunnen. Gespecialiseerde Verkopers Geven U Persoonlijk Advies En Helpen U Bij Het Maken Van De Juiste Keuzes. Dat is Altijd Mooi Meegenomen.


Struinend langs de hippe designmeubels krijg je meteen zin om je woonkamer of keuken te veranderen. De collectie verandert steeds, dus er is altijd weer wat anders te zien. Ook verlichting en woonaccessoires.


Heerlijk winkelen op de Rozengracht in het centrum van Amsterdam. Al jaren een geliefde winkelstraat en een bezoek meer dan waard! De kracht van Iedema zit hem in het maken van plannen en het leveren van advies op maat, het confectioneren en dit allemaal met een focus op duurzaamheid. Stadsplanken zijn broodplanken, snijplanken of tapasplanken met een verhaal: ze worden namelijk gemaakt van gerooide stadsbomen. Daardoor zijn de Stadsplanken kleurrijk en erg divers met wilde nerftekeningen.


Wat De Projectinrichter uniek maakt is dat wij een van de grootste onafhankelijke aanbieders van projectinrichting in Nederland zijn. Dit betekent dat we niet gebonden zijn aan een specifieke leverancier en ruim 2verschillende merken kantoormeubelen en projectstoffering kunnen aanbieden. See more ideas about Furniture, Furniture design and Design. Label van den Berg collectie ,inspiratie.


Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie houden wij momenteel onze jaarlijkse voorjaarsopruiming. Dus dat betekent weer heel veel showmodellen met hoge kortingen. De winkel is een gevolg van de overmatige interesse van de eigenaar Danny Advocaat in mooie ontwerpen van meubels en verlichting uit de vervlogen jaren, maar ook huidige ontwerpen krijgen bij De Inrichterij de ruimte.


De kasstoor

Kortom een winkel: voor liefhebbers, door liefhebbers. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. De inmiddels jaar succesvol draaiende vestiging op IJburg is volledig geactualiseerd. Jolanda Groendijk heeft functie op zijn of haar profiel.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Amsterdam and beyond. Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social media kanalen.


Kasstoor in Amsterdam, reviews by real people. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Boretti is een producent van keukenapparatuur, waaronder espresso-machines. Je kunt er dus binnenkort ook goede koffie drinken en genieten van het water! De winkel heeft meubels, accessoires en verlichting en heeft verschillende shop-in-shop presentaties.


Wanneer de winkel officieel open gaat is me niet helemaal duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts