woensdag 7 februari 2018

Muur keuken

Muur keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland.


Muur keuken

Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Wanneer u een nieuwe keuken koopt, dan is het verstandig om rekening te houden met de achterwand van uw keuken. Keukenwanden tegen de laagste prijzen.


De achterwand - ook wel keukenwand of backsplash genoemd - is bepalend voor het uiteindelijke aanzicht van de keuken. Decennia geleden was het gebruikelijk om tegels te kiezen als achterwand. In een aantal keukens heb ik de spatwand van aluminium gezien.


Vooral in en strakke, moderne keuken kan het een oplossing zijn. Ook in een landelijke keuken is deze achterwand goed te passen. In combinatie met een fornuis kan het net de goede combinatie opleveren. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen.


Met een keukenachterwand of wandpaneel geef je de keuken snel en eenvoudig een nieuwe look. De panelen beschermen je muur tijdens het koken tegen spetters en rondvliegend eten. Met een op maat gemaakt wandpaneel personaliseer je de muren van je keuken helemaal hoe jij dat wil. Dit kan vrij lang standhouden en flink reinigbaar zijn. Meestal wil men een mat type, dat zoveel mogelijk het strakke uiterlijk van een normale muur behoudt.


Voordelen van muur verven met muurcoating. Wanneer je de achterwand in je keuken van muurcoating hebt voorzien, is de wand slijtvast en krasbestendig. Hij is buitengewoon goed bestand tegen vocht, spetters en vet.


Een wand voorzien van muurcoating is heel gemakkelijk schoon te maken en stofvrij te houden. Met de achterwand bedoelen we de hele zichtbare achterwand van je keuken. Als we het over een spatrand hebben, hebben we het alleen over een rand tot circa centimeter boven je aanrechtblad. Iedere dag brengen we veel tijd door in de keuken en in veel huizen is de keuken goed te zien vanuit de woonkamer.


Je kunt je keuken eenvoudig origineel aankleden en decoreren met de wanddecoraties van wall-art. Voor achter de kookplaat hebben we een prachtig assortiment glazen spatschermen welke je kunt gebruiken als achterwand in je keuken. De mogelijkheden voor een keuken lijken oneindig.


Daarom maken we je hier wegwijs met inspirerende keukens , handige stappenplannen en stylingtips voor jouw droomkeuken. We delen daarnaast trends op het gebied van kookmogelijkheden en innovatieve keukenapparatuur. Heerlijk veel inspiratie, zodat jij de keuken kunt kiezen die bij je past. Eet smakelijk in verschillende talen. Wij bieden de lekkerste gerechten uit verschillende oosterse keukens Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website is javascript vereist, je browser ondersteund dit niet of je hebt dit uitgeschakelt.


Heb je niet zoveel plek dan kun je ook kiezen voor een simpele variant zoals Bon appetit of Coffee Time! U kunt natuurlijk elke muursticker op de muur in uw keuken plakken. Inspirerende spreuken voor op de muur. Zoekt u liever inspirerende teksten voor op de muur in de keuken ? Ook dan kunt u bij ons terecht.


In ons assortiment vindt u verschillende spreuken die u kunt aanbrengen op de muren. Deze teksten zijn speciaal voor in de keuken bedoeld en zorgen voor de perfecte sfeer in huis. Ervaring met afwasbare verf achterwand keuken. Als er één deel van de muur is die blootstaat aan vervuiling dan is het wel de achterwand van de keuken. Gelukkig bestaat er speciale afwasbare verf voor de achterwand van een keuken die de muur makkelijk reinigbaar maakt.


Dit RVS loopt ook achter het fornuis langs. Dat vangt het ergste water en vuil op. Erboven schrobvaste muurverf (voor buiten zelfs geloof ik), tot op heden (jaar verder) nog steeds ff met een doekje eroverheen en alles is weer schoon.


Wit en basic of je hele huis in full colour. Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Dat houdt in dat de plaat wel lichtdoorlatend is, maar niet doorzichtig is, net als matglas.


Dit biedt geweldige mogelijkheden bij het ontwerpen, een oude gemetselde muur in de keuken kan nu mooi in het zicht blijven, maar je hoeft ‘m nu nooit meer schoon te maken. En als deze tegen de muren komen moeten de gladde muren beschermt worden door middel van tegels. Maar wat nu als u geen tegels meer wilt achter u keuken ? Een gladde muur achter uw keuken met een speciale componenten coating die zorgt ervoor dat niets maar dan ook niets meer hecht aan uw muur achter de keuken. Achterwand keuken kopen bij GAMMA. Met een achterwand voor uw keukenwerkblad maakt u uw keuken dan ook helemaal af.


Een achterwand bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw keuken. Bij GAMMA heeft u keuze uit achterwanden in diverse stijlen. Van zwarte, witte of grijze hoogglans achterwanden tot aluminium of berken decopanelen.


Muur keuken

Ga je jouw keuken opnieuw betegelen? Of neem je de badkamer onder handen? Praxis heeft de juiste wandtegels voor iedere ruimte. Kies voor leuke passende wandtegels in je keuken. Of ga voor een strakke wandtegel bij je wc.


Betegel je gehele toilet of laat de wandtegels tot halverwege komen voor een leuk effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts