dinsdag 13 februari 2018

Grote plakcijfers

Belettering voor vlakke en licht glooiende toepassingen. Bepaal de vorm en het formaat! Onze losse plakcijfers zijn van superieure kwaliteit en daardoor dus voor werkelijk van alles toepasbaar.


Denk bijvoorbeeld aan een huisnummer op de afval container (kliko cijfers) of het cijfertje op de brievenbus. Niet meer naar de bouwmarkt voor standaard plakletters of plakcijfers maar online cijfer stickers bestellen bij Stickers en. Onze cijfersticker zijn bedoeld voor kleine oplages om een volgorde aan te duiden of te gebruiken als huisnummer (bijv. in combinatie met een letter sticker) voor op de kliko (vuilnisbak), garagedeur of voordeur.

Wil je een bijvoorbeeld een telefoonnummer maken, kijk dan hier. Alle kleefletters worden uit een enkel stuk hoogwaardige folie gesneden en vervolgens met de grootste zorg gepeld en voor je schoon gesneden. Onze plakcijfers zijn UV proof en watervast. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor buiten gebruik. Deze stickers blijven lang zitten en behouden lang hun kleur.


De nummer stickers zijn ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld grote witte plak cijfers kopen? Dan vindt je hier zelfs cijfer stickers in groot formaat.

Dit kan van pas komen als je bijvoorbeeld een paar grote cijferstickers op de deur van je bedrijfspand wilt plakken. Onze nummer stickers zijn geschikt voor buiten. Typ in het tekstveld de door jou gewenste tekst. Een tekstregel kun je weer verwijderen door op het kruisje te klikken van de tab van de desbetreffende tekstregel.


U gemakkelijk en snel uw huisnummer voor de afvalbak, kliko, container of prullenbak. Plakcijfers zijn te plakken op deuren, ramen, spiegels, glazen etc etc. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Op werkdagen voor 13:besteld de volgende dag in huis! Het assortiment belettering van Praxis bestaat uit zowel plakletters als plakcijfers.


Hiermee kun je eenvoudig dingen aanduiden. De goedkoopste plakletters van Nederland en GRATIS snelle verzending. Plakletter Discounter is hét adres voor goedkope plakletters.


Al onze stickers worden gemaakt van professioneel stickermateriaal. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Eenvoudig online bestellen. Vanaf nu regel je dat zelf, bij Drukwerkdeal. Denk hierbij aan simpelweg je huisnummer op de voordeur of de kliko, tot de nummering van een compleet voertuigpark.


Wij bieden al deze stickers aan in diverse lettertypes, afmetingen en kleuren.

Zelfklevende letters of cijfers, weersbestendig. Ideaal voor op het bedrijf,. Een Cijfer sticker Impact cijfer stickers koop je eenvoudig vanaf € online bij Stickermaster, ⭐ Snelle levering ⭐ Achteraf betalen ⭐ Top kwaliteit. Deelt u een gebouw met meerdere bedrijven en heeft u buiten op het gezamelijke terrein meerdere brievenbussen staan?


Ook dan is het handig om de brievenbussen te personaliseren door simpelweg een huisnummer op de bus te plakken. U kunt kiezen uit grote plakletters of stickers in een kleiner formaat. Bestel online je PLAKLETTERS, BELETTERING, BOOT REGISTRATIE STICKERS of RECLAMEBORDEN.


Gemakkelijk via iDeal of nmalige machtiging en 48-UUR-Service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts