dinsdag 13 februari 2018

Kookwekker met magneet

Houd de aandacht vast met unieke magneten. Betaal niet teveel voor kookwekker met magneet en bespaar tijd! Kies uit producten vanaf € 95. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz.


Voor 23:bestel is morgen thuis!

Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Een kookwekker waarschuwt je op tijd als je eieren gekookt zijn of je gerecht klaar is.


Met een digitale kookwekker kun je de tijd tot op de seconde instellen. De kookwekker heeft een timer en stopwatch, zodat u precies kunt bijhouden hoelang uw gerechten nog nodig hebben. De magnetische kookwekker telt af (of op) naar minuten.


Stel hem in een handomdraai in en begin met koken.

Je hoort luid en duidelijk wanneer de tijd voorbij is. Dit fijne keukenhulpje wordt geleverd met batterij. Na jaren van geklooi met timers op telefoons werd het tijd om eindelijk eens een fatsoenlijke kookwekker aan te schaffen. Uit ervaring met magnetrons wist ik dat niets zo irritant is als keer op een knop drukken om een timer van minuten in te stellen. De kookwekker is instelbaar tot minuten en seconden, en is goed af te lezen dankzij het duidelijke display en de grote cijfers.


Moeiteloos online bestellen vanaf stuks Gratis digitaal ontwerp Gratis verzending. Met deze praktische digitale timer kunt u voortaan niet één gerecht, maar tot wel drie tegelijk! Deze drie-kanaals kookwekker kan namelijk met drie onafhankelijke timers gelijktijdig worden ingesteld.


Kookwekker met magneet bedrukt met uw logo vanaf € 06. Ideaal dus voor een meervoudige bereiding van gerechten met een variabele bereidingstijd. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Eenvoudig in gebruik, geeft minuten en seconden weer. Makkelijk op te hangen aan koelkast of vriezer met de magneet. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Kunststof kookwekker met magneet aan de achterzijde ter bevestiging, incl. Met deze digitale kookwekker ben je nooit meer te laat in de keuken. Je zit tijdens het koken en bakken natuurlijk niet te wachten op een aangebrand gerecht uit de oven of een té gare pasta. Deze stijlvolle kookwekker van Brabantia heeft een praktische timer- en stopwatch functie.


Je stelt de timer eenvoudig in door aan de buitenring te draaien. Door de magnetische achterzijde kan je de kookwekker op metalen oppervlaktes plaatsen. Maar deze kookwekker heeft ook een standaard om neer te kunnen zetten.


Koop hem snel bij onze partner webshops. Met twee keer draaien, heb je snel de goede tijd ingesteld. Ik heb lang gedacht dat ik het draaien niet goed dee maar het ligt niet aan mij: deze wekker gaat erg vaak niet af.


Bovendien heeft hij een afwijking van minuut.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts