maandag 12 februari 2018

Amandelbloesem van gogh behang

Betaalbare flexibele wanddecoratie online bestellen! Grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Groot aanbod van Gogh Behang met de Laagste Prijsgarantie. Het is Sale bij de Bijenkorf!


Bekleed een wand in uw woonkamer of slaapkamer voor een sfeervolle ambiance!

Het behang is verkrijgbaar in verschillende formaten en is licht- en vochtbestendig. Breng jouw woonkamer tot leven met dit prachtige Van Gogh behang. Gratis vlieslijm bij aankoop van behang van Vincent van Gogh.


Ook een Van Gogh aan je muur? Dat kan met de Van Gogh behangcollectie. Het schilderij hangt momenteel in het Van Gogh museum in Amsterdam.


Een print op canvas benadert het origineel waarbij de penseelstreken nog goed zichtbaar zijn.

Foto Breedte (m) Lengte 2. Vincent van Gogh fotobehangkan goed lijken in elke kamer van het huis, en u moet er zeker van zijn dat u een dergelijk kunstwerk plaatst waar u het op een regelmatige basis kunt zi en. Zijn vermeende ruzie met Paul Gauguin is legendarisch waarbij beweerd wordt dat van Gogh een stuk van zijn eigen oor afsneed. U kunt kiezen uit verschillende behangsoorten zoals: papierbehang, vliesbehang en vinylbehang. Met ons Van Gogh behang maakt u uw kamer of bedrijfsruimte weer als nieuw!


Bekijk ons aanbod Van Gogh behang in alle soorten, kleuren en maten. Hier schilderde Van Gogh een van zijn lievelingsonderwerpen: grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Omdat de amandelboom al vroeg in het voorjaar bloeit, is het een symbool voor nieuw leven. Voor het onderwerp, de scherpe omlijningen en de plaatsing van de boom in het beeldvlak liet Van Gogh zich inspireren door de Japanse prentkunst. Uit de Van Gogh collectie!


De grote bloeiende takken tegen een blauwe lucht. Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. Korting op Vans Collectie.


Het was een kado van Vincent van Gogh voor het gezin.

De bloesem staat symbool voor het nieuwe leven. Het originele werk is te zien in het van Gogh Museum in Amsterdam. Amandelbloesem , door Vincent van Gogh.


Het canvas schilderij is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zijdemat en dus nauwelijks. Als symbool voor het jonge leven koos Van Gogh de takken van de amandelboom, een vroegbloeiende. Het Van Gogh - behang is dit najaar de eyecatcher van onze Park-collectie.


De ingetogen kleuren van dit meesterwerk vormden het uitgangspunt bij het samenstellen van de rest van de collectie. We selecteerden een paar prachtige verfkleuren, waaronder de Home Made By-kleur Turf die goed past bij de donkere achtergrond van het bloesembehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts