woensdag 14 februari 2018

Umbra klokken

Umbra klokken

Acaza, thuis in muurdecoratie. Fotolijsten, behang, verf en meer! Heeft u een vraag over een van onze producten? Kies uit producten vanaf € 200. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Umbra klokken

Vergelijk umbra klokken. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Ontdek het uitgebreide assortiment. Gratis bezorging en retour.


Doordat je deze klok zelf tegen een muur kunt plakken, kun je zelf bepalen hoe groot je hem maakt. Frank heeft het grootste aanbod klokken voor jou! Frank Wij gebruiken cookies om het winkelen bij frank. Het mat zwart combineert erg mooi met het zilver van de wijzers en maakt dat de klok ook duidelijk afleesbaar is. De Linten van de Ribbon klok zijn gemaakt van metaal en hebben een speels maar toch strak karakter.


Umbra klokken

Koop nu en verfraaien van uw huis! Een klok die in het oog springt, dat is de umbra ribbonwood wandklok! Klokken vertellen u hoe laat het is, maar ze kleden uw woning ook leuk aan.


Deze handige en trendy woonaccessoires maken iedere kamer van het huis helemaal af. Zo bent u nooit meer in de war met de tijd en is geen enkele kamer van het huis meer saai. Je kunt hem overal neerzetten.


Dit zijn geweldige klokken die meer doen dan alleen de tijd aan tonen. Omdat we zoveel verschillende wandklokken hebben zit er bijna altijd wel een wandklok tussen voor u die uw muur kan opfleuren na uw eigen smaak. Met de mooie wandklokken van klok -zaak. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom te Bleskensgraaf, centraal gelegen in de Alblasserwaard.


Umbra Buddy Staande klok - zwart. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Nu tijdens SALE korting tot. De klok is vervaardigd van messingkleurig roestvrij staal en uitgevoerd in een ontwerp dat is gebaseerd op overlappende linten.


Umbra klokken

Decontrasterende wijzers maken de tijd gemakkelijk af te lezen. Dit is een tafelklok zonder wijzerplaat, maar met cijfers als achtergrond. Deze tafelklok is ook als wandklok te verkrijgen. Hij heeft namelijk een diameter van centimeter.


De uren worden aangegeven door. De origineel en speels vormgegeven cijfers steken uit de wijzerplaat, zodat een reliëf ontstaat. De zijkanten van deze cijfers zijn zwart geschilder waardoor er schaduwen ontstaan. Dat maakt dit tot een onweerstaanbaar hippe klok !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts