donderdag 8 februari 2018

Badmat groot

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! De actuele levertijd is: tot werkdagen. Niet tevreden = geld terug. Kies uit 1producten vanaf € 60.

Badmatten en toiletmatten van Aquanova in extra grote maten. Afmeting 60x160cm of 80x160cm. In verschillende kleuren, direct leverbaar uit voorraad en vanuit onze. Een badmat is dus dé oplossing voor uw badkamer.


Bij ons vindt u badmatten in verschillenden maten, zodat de badmat altijd perfect in uw badkamer past. In onze collectie komt u uiteraard ook alle topmerken tegen zoals Aquanova, Sealskin en Walra. Moderne badmatten geven uw badkamer een aangenaam gezellige sfeer en zorgen ervoor dat uw badoase zijn charme niet verliest.

Een groot aanbod in badmatten. Mocht u op zoek zijn naar kleinere badmatten , dan kunt u uiteraard altijd een kijkje nemen op de algemene badmat -pagina. Bijna alle bad- en toiletmatten van Sealskin kunnen in de wasmachine gewa.


De stijl van Aquanova is eigentijds en robuust, wat ook in de badmatten perfect tot uiting komt. Badkamerstore heeft een zeer groot assortiment badmatten van Aquanova, waardoor de perfecte badmat ook voor u er tussen zit! Verwen je voeten daarom met een van onze zachte badmatten.


Deze neemt het vocht op en zorgt ervoor dat je niet kunt uitglijden. Zo stap je altijd veilig uit de douche of uit bad. De matten van HEMA zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Zo kies je altijd de badmat die het beste bij jouw. Met een badmat ziet je badkamer er ook stijlvoller uit.


De meeste modellen zijn gemaakt van polyester, dat zacht aanvoelt en sneldrogend is. Hiermee wordt schimmelvorming voorkomen. De laatste badmatten trends.


Badkamertegels kunnen in de ochtend koud aanvoelen. Bestel eenvoudig en snel op beslist.

Want die verdienen ook extra aandacht tijdens je ochtendritueel. Bijna al onze badmatten zijn gemaakt van microvezel en daardoor extra zacht, absorberend en sneldrogend. Aquanova badmat KEMEN (KEMBM-101) in de kleur Chocolate-10 bruin. Prachtige volle, handgemaakte badmat met glanzende draden voor een speels kleureffect. De Vossen Feeling lijn bestaat uit een toiletmat (met uitsparing), bidetmat (zonder uitsparing), badmat 60x100cm en badmat groot 67x120cm.


Zo kunt u uw badkamer naar wens inrichten met de gepaste badmat ! De badmatten zijn gemaakt van stevige soepele katoenen badstof. Hierdoor voelen de badmatten zacht aan én zijn ze goed. Deze trendy badmat van het Nederlandse merk HKliving is een echte musthave voor jouw badkamer.


Deze badmat heeft een diameter van 1centimeter en is gemaakt van katoen. Dit item is perfect om jouw badkamervloer op een leuke manier mee te bedekken. Is deze badmat net iets te groot voor je?


Dit artikel is ook verkrijgbaar in een maatje kleiner. Badmat groot kleuren grijs wit zwart komt uit een rookvrij en huisdier vrij huis. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Bovendien zijn er voor in jouw bad ook handige antislip badmatten verkrijgbaar.


Deze combinatie van een leuk design en veiligheid zijn perfect voor gezinnen met kinderen. Bij KARWEI kun je badmatten kopen van vele bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. Ga voor lekker groot om een statement te maken, of stel je eigen passende badmat set samen! Kies voor een uni badmat in dezelfde kleur als de rest van je badkameraccessoires of juist een die heel erg opvalt door zijn kleur of print.


Antislipmatten koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts