vrijdag 2 februari 2018

Pip behang kinderkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. Kinderkamers Behangen online bestellen. Snelle levering en gratis retour!


Pip behang kinderkamer

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. PiP -stijl babykamer en kinderkamer.


Van behang tot beddengoe er is van alles verkrijgbaar van het merk PiP Studio. Niet alleen ontwerpt het merk zelf producten, ook gaat zij graag de samenwerking aan. Zo wordt het behang van PiP uitgegeven door Eijffinger. Vind je het lastig om een originele kamer te maken van de bekende prints? Pip Studio heeft een grote collectie aan behang.


Pip behang kinderkamer

De kleuren en prints van het behang lopen erg uiteen. Het behang heeft botanische prints, prints met gouden accenten of prints met vogels, genoeg keuze dus! Gratis verzending vanaf euro.


Vrijwel direct na het uitkomen van de eerste collectie PiP behang (nu jaar geleden) is Behangexpert gestart met de verkoop van dit prachtige behang. Niet alleen wij waren enthousiast over deze nieuwe behangpatronen maar de rest van Nederland ook ! We zijn de grootste wederverkoper van PiP behang en hebben vrijwel alles op voorraad ! Uniek kinderbehang en fotobehang uit eigen studio. De collectie heeft frisse, vrolijke kleuren en patronen en zelfs het logo van Pip is in een aantal dessins verwerkt. Er zijn een hoop mogelijkheden wanneer je kiest voor kinderkamer behang. Fotobehang Woezel en Pip vrolijkt elke ruimte op.


Met dit fotobehang creëer je een kleurrijk, fleurige baby- of kinderkamer. Dit levendige fotobehang is geschikt voor zowel jongens als meisjes. Kan jouw kinderkamer wel een oppepper gebruiken?


Laat je dan inspireren door Woezel en Pip en bestel! Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer. Wij bieden een breed scala van producten die voor projecten geschikt zijn.


Van custom-made digitaal behang tot vlamvertragende FR-One stoffen. Voor 22:bestel morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Al het behang op deze pagina hebben wij speciaal ontworpen in eigen studio om snel en makkelijk een leuke kinderkamer te maken. Speciaal voor de kleinere kinderkamer hebben wij de behang panelen ontworpen. Vlinders hout voor kinderkamer.


Pip behang kinderkamer

Hele mooie houten vlinders, nu behangen met verschillende soorten pip behang. Baby kamer behang van PIP Studio bij IKenIK. Pip Behang : vrolijke patronen en details. Pip behang fleurt direct uw interieur op door de vrolijke kleuren, unieke patronen en bijzondere details!


Geef uw interieur vandaag nog extra sprankel met Eijffinger Pip studio behang ! Bij IKenIK vindt u een uitgebreide collectie behang voor de babykamer en behang voor de kinderkamer met merken als Eijffinger, Arte, Noordwan Walltastic voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts