dinsdag 13 februari 2018

Grote bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Zoek naar spreien voor bed op de nieuwe KensaQ. De Bias Quilt bedsprei van HAY is verkrijgbaar in maten, voor een éénpersoonsbed en voor een tweepersoonsbed.


De kleine variant heeft een lengte van 2centimeter en een breedte van 1centimeter. De grote variant een lengte van 2centimeter en een breedte van 23.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!


Bestel hier online een bedsprei van hoge kwaliteit. Wij bieden u spreien van top kwaliteit voor een scherpe prijs! Ons assortiment bevat meerdere bedspreien , dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen.


Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.

Deze Quilt brengt rust en sfeer in iedere slaapkamer. En een bedsprei van velours geeft het interieur een chique, weelderige uitstraling. Wilt u ook een sfeervolle en warme bedsprei kopen? Bij ons vindt u een grote keus aan verschillende materialen, merken, kleuren en stijlen.


Online goedkoop een sprei kopen? De spreien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen. Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment beschikbare kleuren.


Een mooie bedsprei springt in het oog en laat een blijvende indruk achter. Bij ons kan je kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren, materialen en weefsels, van zachte, warme gewatteerde bedspreien tot koele, dunne, katoenen exemplaren. Veel van onze spreien kan je ook gebruiken als deken. Met wat creativiteit kun je het bed ook overdag als een meubelstuk gebruiken.


Dat is bijvoorbeeld heel goed te doen met behulp van een bedsprei en grote kussens. Een bedsprei kan ook een goede oplossing voor kinderkamers zijn, waar bedden overdag ook vaak als meubelstuk worden gebruikt. Ons ruime assortiment beddenspreien bevat diverse spreien in allerlei kleuren en diverse maten. Beste resultaten voor spreien voor bed op Finecomb. Prachtige grote Indiase katoenen bedspreien.


Grote mandala beddensprei, handbedrukt met houten bloks op goede kwaliteit dikke katoen (sheeting).

Elke bedsprei is uniek en kleine verschillen maken de sprei heel individueel. Afmetingen tenminste 2x 2cm. Textiel uit Sangeneer (Jaipur), India. Grote quilt woondeken plaid sprei peacock. Roze Spreien koop je eenvoudig online bij bol.


Paar vlekjes, vandaar de lage prijs. Onze collectie bedspreien is zeer uitgebreid. Zo hebben wij bedspreien voor over het hele be maar ook bed-end-spreads (alleen voor over het voeteneinde) en bedrokken. Bezoek hiervoor ons hoofdfiliaal te Heerlen.


Vitrages zijn perfect om overdag licht binnen te laten, maar de privacy te behouden doordat er van buitenaf niet naar binnen kan worden gekeken. Zo vindt u altijd de gordijnstof die u zoekt! Wij hebben een grote keuze aan gordijnstoffen.


Spreien, sprei, bedsprei , beddensprei, plai zomerdeken, kussenovertrekken en tafelkleden. Ook in grote maten voor boxspring of lits-jumeaux tot 3. De slaapkamer met een sprei uw eigen stijl geven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts