woensdag 28 februari 2018

Smalle hoge bloempot

Hoge bloempotten op beslist. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online.

Bekijk ons gehele wassen drogen strijken ssortiment online. Koop nu bloempotten voor uw huis. Smalle en hoge plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om bij de ingang van een hotel, restaurant of winkel te zetten. Een hoge bloempot neemt weinig ruimte in, maar valt door de hoogte toch op.


De bloempot is gemaakt van polypropyleen (kunststof) en is daardoor geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. Indien u de bloempot buiten wenst te gebruiken dient u gaatjes te boren in de onderzijde zodat overtollig water weg kan lopen. Diameter: bovenkant binnenzijde cm.

Bijvoorbeeld bloempotten , tuingereedschap of vogelhuisjes. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Soms blinkt een product juist uit door zijn eenvoud en deze hoge kunststof bloempot is daar een goed voorbeeld van.


Bloempotten in alle vormen en kleuren. Iedere plant en iedere ruimte wenst een ander type plantenpot. Om deze reden bieden wij dan ook potten en bakken in alle soorten modellen. Heeft u het juiste model gevonden? Hier onder hebben we voor u alle hoge modellen nog een keer op een rijtje gezet: AURIGA.


Voor de verlichte bloempotten , die ook een hoog model hebben, kunt u hier klikken. Zowel de strakke modellen als de terraspotten met speelse en gebogen lijnen passen mooi op heel. De strakke hoge lijnen met wijd hangende bladeren spreken tot de verbeelding. Met een paar hoge bloempotten is het heel makkelijk om binnen of buiten een luxe en stijlvolle look te creëren. Er zijn zoveel plekken die.


Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis. Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design.

Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Plantenpotten en plantenbakken voor buiten. Kies de sfeer die jij wil! Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen.


Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren. Kijk bijvoorbeeld naar onze. Ontdek ons unieke assortiment bloempotten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Traditionele én nieuwe kleuren zoals zachtgroen en lichtroze. De mooiste bloempotten en plantenpotten koop je bij HORNBACH. Wil je weten welke bloempot of plantenbak je het best kunt kopen? Smalle plantenbakken zijn perfect om toe te passen op uw dakterras of als terrasafscheiding. De macouba is een grote bloempot in de kleur zwart of beton grijs.


Het gebruikte materiaal is Fiberstone (mengsel van polyester, gemalen graniet en fiberglas), dit maakt de pot supersterk en niet zwaar, maar zorgt wel voor een natuurlijke uitstraling. Lichtgewicht en vorstbestendig. Ook erg mooi als eyecatcher in de woonkamer of hal. Voor creaties waarbij je gebruik maakt van maar één vaas, vind ik het mooi om een ondoorzichtige vaas te nemen met een relatief grote opening (zoals urnen, kommen, soepterrines of schalen met voet) in plaats van de meer gebruikelijke hoge vazen met smalle openingen.


Rooster en watermeter los te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts