dinsdag 6 februari 2018

Folie warmtewerend

Goede service en vakkundige monteur. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Een Offerte aan via het Formulier. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie.


Folie warmtewerend

De donker getinte en spiegelende warmtewerende raamfolies kunnen een temperatuurverlaging van maar liefst tot graden opleveren! Isolerende raamfolie geeft direct resultaat! Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid.


Verschil tussen warmtewerende folie en zonwerende folie. Er is eigenlijk geen verschil tussen deze twee soorten raamfolies, het is slechts een andere benaming. Het raamfolie in deze categorie is zowel zonwerend als warmtewerend en zorgt daardoor dus voor minder warmte in huis en minder zonlicht in huis. Hoeveel warmte en licht wordt tegengehouden is afhankelijk van het soort tintfolie. Op onze site vind je bij elke warmtewerende folie dan ook de specificaties.


Folie warmtewerend

Wil je het tintfolie op de ramen van je auto plakken? Houd dan wel rekening met regels die door de wet zijn opgelegd. Zonnewerende folie Hallo, Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden. De beste oplossing is bv een rolluik, maar ook vrij prijzig, we wonen in een huurhuis en de vraag is hoe lang we hier nog wonen.


Zonwerende folie heet ook wel isolerende raamfolie of warmtewerende folie. Omdat de raamfolie zonwerend is absorbeert dit effectief de warmte van ultraviolette straling. Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje.


Folie warmtewerend

Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Warmtewerende folie zorgt in elk geval voor een daling van de gevoelstemperatuur. Zon en warmtewerende folie Met de spiegelende zonwerende folie kunt u bijvoorbeeld tot wel aan zonnewarmte weren en ook de neutraal getinte glasfolie weert de warmte tot wel.


Van het glasoppervlak ten opzichte van de ruimte. Bij HR glas wordt aangeraden om de raamfolie aan de buitenzijde aan te brengen met een folie voor buiten. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert.


Folie warmtewerend

In de zomer blijft het juist koel. Deze folie is geschikt voor alle seizoenen. Door deze warmtewerende folie kunt u namelijk flink besparen op het energieverbruik van de airco.


Ook hebben de folies een isolerende eigenschap, waardoor ook tijdens de wintermaanden een aangename temperatuur op de werkvloer mogelijk is. Raamfolie Expert werkt met diverse kwaliteitsfolies, allemaal met het beste effect en speciaal geschikt voor een unieke toepassing. Denk aan speciale folies voor enkelzijdig en dubbelglas, wel- en niet-reflecterende folies. Op al onze zonwerende folies krijgt u tot jaar garantie.


Meer informatie over warmtewerende folie : Toepassing warmtewerende raamfolie: Deze zon en warmte werende folie voorkomt hinder van de zon. De warmtewerende folie kan tot zonnewarmte verminderen en is geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen. Een veel gebruikt huis-, tuin- en keukenmiddel dat slechts een tijdelijke oplossing geeft tegen opwarming, is de ramen aan de buitenkant voorzien van aluminium folie. De glans van de folie zorgt ervoor dat het zonlicht niet naar binnen schijnt en daarmee de warmte enigszins buiten de deur houdt. Zonwerende en warmtewerende raamfolie perfect voor de zomer Wanneer de zon aan het einde van de middag op je raam staat kan dit de temperatuur flink verhogen.


De warmte van het zonlicht blijft in de zomer dan bovendien vaak erg lang in de kamer hangen. Een oplossing voor dit probleem is het aanbrengen van zonwerende en warmtewerende folie op. Persoonlijk geloof ik niet zo in folie oplossingen.


En als ze zeggen dat het warmte tegenhoud of reflecteer dan geloof ik dat echt niet. Ik heb wel is gehoord dat 3m een inbraakwerende folie had ontwikkeld. Er werd toen een steen door een ruit gegooit als bewijs dat de folie de steen tegen moest houden. Dit komt vooral van pas bij grote glasoppervlakten.


Glas laat vrij gemakkelijk warmte en zonlicht door en dit kan tot een serre-effect leiden. Deze soort folie kan dat serre-effect in zekere mate beperken. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts