donderdag 8 februari 2018

Serax lamp

Serax lamp

Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Objecten om te ervaren, te delen en te. Als kind koesterde interieurstyliste Bea Mombaers al een fascinatie voor bijzondere voorwerpen met een uniek verhaal.


Serax lamp

Dat ze haar voorliefde voor mooie dingen nu kan vertalen naar een eigen lifestylelabel is een droom die uitkomt. Een stijlvol lichtobject met architecturale allures, geïnspireerd op postmodernistische vormgeving en iconische speelgoedfiguurtjes. Deze mooie designlamp past helaas toch niet zo goed in mijn interieur. Vandaar dat ik ‘m ter verkoop aanbied.


Met deze Essentials tafellamp geniet je van het mooiste licht dat jouw kamer doet leven. Het simplistische armatuur geeft de lamp een chique uitstraling waar je geen genoeg van gaat krijgen! De mooiste lampen voor ieder interieur. Daardoor vind je tussen deze design lampen vast wel iets bijzonders dat bij je interieur past.


Analytics and customisation cookies are anonymous and are used to measure the performance of our website and improve the experience for visitors in general. De zwarte of legergroene staande lamp en de kleinere tafellamp nemen de gedaante aan van een bouwkraan. De gepoedercoate stalen buizen krijgen meer en meer een ziel naarmate de tijd en het gebruik hun sporen nalaten. Bekijk ons gehele lampen assortiment online.


Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour. Serax Flamingo medium lamp. De bestaande collectie bloempotten. De bol is draaibaar in elke gewenste richting en de witte binnenkant creëert een super sfeervol lichteffect!


Serax lamp

Tel daarbij het smalle, fijne frame en het bungelende peertje op en maak dan maar snel ruimte voor je nieuwe lamp. Zoals deze hanglampen van beton van de Nederlandse ontwerpster Renate Vos. Hij is gemaakt van terracotta en heeft hierdoor een robuuste look. Het glas zal zorgen voor een geleidelijk, warm en sfeervol licht.


Leuk idee: hang meerdere lampen naast elkaar voor een complete lichtsensatie. De vloerlamp heeft een zwarte kleur en is gemaakt van ijzer. De vintage look en de afwerking zorgen voor een extra toevoeging in je kamer! De lamp is ook verkrijgbaar in een kleiner formaat.


Binnenverlichting tegen laagste prijs. Met deze lamp hoef je niet meer te zorgen voor een tafeltje bij je lamp. Heb je al plaatsgemaakt voor je nieuwe vloerlamp?


De twee kubussen die op elkaar gestapeld zijn kunnen zowel staand als liggend op je tafel of bureau geplaatst worden. De snoerlengte is 1centimeter. Met zijn stijlvolle robuuste roest look zal deze lamp ongeacht de plek zeker zijn shine pakken! Lampen zijn niet alleen super functioneel.


Serax lamp

Ze kunnen ook zorgen dat jouw interieur een stoere, moderne of huiselijke look krijgt. Deze originele lamp is gemaakt van keramiek en metaal en het zou inderdaad weleens een knipoog kunnen zijn naar een soepbord. Anyway, het is gewoon een super originele lamp !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts