vrijdag 16 februari 2018

Spiegel facet geslepen

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Facet slijpen is een extra handeling die soms handmatig maar soms ook met een facetmachine gebeurd.


Antieke luikse spiegel met facet geslepen glas de spiegel is verweerd op sommige plekken maar dat geeft juist een hele mooie uits. Op de mm nauwkeurigen en rondom geslepen.

We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. Spiegel op maat rondom geslepen : Glasdiscount. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Dit facet slijpen is duurder dan poly geslepen spiegel maar geeft een mooi effect. Als u kiest voor Facet geslepen kunt u ook wel of niet kiezen voor polyslijpen.


Onze facet geslepen spiegels kunenn op maat worden gemaakt in vele vormen en is ideaal als blikvanger voor woonkamers, eetkamers, slaapkamers, bedrijfsruimten, gangen en keukens. De andere manieren om de spiegel af te werken: met gewone scherpe randen (mag alleen in een lijst gebruikt worden) een mooie zachte ran voor de veilighei via. Grote spiegel met sterling silver rand in barok stijl van ca.

Cm bree onderop gemerkt met quot. De elegante, facet geslepen halspiegel Maxima van Germania schittert met een prachtige glans. Zijn compacte formaat en natuurlijke sonoma-eiken ogende steunplaat past perfect in elke hal. Dankzij de vier kunststof haken die onder de spiegel aanwezig zijn, kun je verschillende sleutels en spulletjes ophangen. Het toppunt van deze halspiegel is.


Een facet is een schuin aflopende rand van een bepaalde breedte aan de rand van het glas. Vrijwel alle glassoorten in nagenoeg alle diktes kunnen worden voorzien van een geslepen facetrand. Omdat onder een bepaald aantal graden wordt geslepen , wordt de glas rand dunner naarmate het facet breder wordt. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Nieuw van Sanicare: PP geslepen spiegels zonder omlijsting.


Deze stijlvolle spiegels hebben geen omlijsting en een geslepen ran deze eigenschappen zorgen ervoor dat het lijkt alsof de spiegel voor de wand zweeft. De afstand tot de muur is namelijk centimeter. De randen zijn geslepen en gepolijst, dit zorgt voor een strak ogende rand met een.


Bekijk alles met spiegels facet geslepen ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Bij facet slijpen wordt een brede rand aan het glas geslepen. Doorgaans wordt er facet geslepen op tafelbladen, spiegels , binnen- en buitenruiten om er een extra fraai geheel van te maken. Wij kunnen facet slijpen op vrijwel elke vorm glas. Rechte lijnen, flauwe bochten, krappe bochten of zelfs bochten met haakse hoeken.


Blanke model spiegel met MAT geslepen facetrand. Facet geslepen houdt in dat de randen van de spiegel een schuin geslepen zijde heeft in het oppervlak (Zie: bewerkingen voor spiegels ). Mat facet is alleen mogelijk aan rond of model glas, NIET aan rechte zijden. Hierop verlijmt in de hoeken glanzend facet geslepen grijze model spiegels. Spiegels kunnen zowel in standaard maten als precies volgens uw specificaties gemaakt worden. Daarbij zijn er nog allerlei details waar rekening mee kan houden.


Te denken valt aan een geslepen facetrand of aan een badkamerspiegel met een zilveren rand en een randmotief. Er is zelfs een badkamerspiegel met verlichting. Wil je weten hoe je je badkamerspiegels het best kunt bevestigen of welke spiegel het best in jouw badkamer past? Dit geldt evenzeer voor spiegels zonder lijst. Facet geslepen glas wordt toegepast als ruit in meubels en deuren, in fotolijsten, in meubels vervaardigd uit glas en dergelijke.


In tegenstelling tot het bovengenoemde voorbeeld van een facet , bestaan er ook situaties waarbij facetten ongewenst zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts