dinsdag 27 februari 2018

Slaap lamp kind

Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Kid ’Sleep Classic – Slaaptrainer. Met de KidSleep kinderwekker leert je kind spelenderwijs zelfstandig op de juiste tijd uit bed te komen.


Het werkt heel eenvoudig: het klokje heeft plaatjes, één van een figuurtje dat buiten met zijn tas wandelt en één van het figuurtje dat lekker in zijn bedje ligt te slapen. Je kindje hoeft zeker niet bang te zijn in het donker met Fin het schaapje van Zazu!

Fin is een leeslamp en nachtlampje in één! Daarnaast kun je de helderheid van het lampje aanpassen, waardoor het lampje oranje wordt. Een babyprojector helpt uw kind tot rust te komen. Met deze projector tover je de kinderkamer om tot een ideale ruimte voor uw kind.


Leuk voor je kind gezelschap te houden als nachtlampje of als speelgoed. Een magische lamp om zachtjes in slaap te vallen. Zodra je kind op mag staan opent Sam zijn ogen, het scherm kleurt wit en er verschijnt een zon op het scherm.

Het tijdstip waarop dit gebeurd kun je natuurlijk zelf instellen. Een nachtlampje kan helpen als je kind angstig in het donker is. Veel enge schaduwen verdwijnen in het licht. Daarom is een zacht gloeiend nachtlampje vaak een betrouwbare bron van veiligheid voor je kind. Zo heeft je kindje altijd een lichtje bij de hand.


Als je dat probleem hebt, koop je best een slaaplamp met een automatische sensor. Als een kind aan het slapen is en ineens begint hij te huilen omdat hij bang is, dan springt er automatisch een lampje aan zodat het kind niet meer in het donker ligt. Via een geluidssensor reageert het lampje op geluid van het kind. Ik kon alleen maar de Nijntje slaaptrainer vinden, en die heeft een muziekje. Ik heb liever iets zonder geluid en met niet al te veel licht, voor de dagen dat kind per ongeluk wel doorslaapt tot na half uur, zodat de trainer hem niet ineens wakker maakt.


Van kleding tot speelgoed en het leukste kinderbeddengoed. Bespaar tot wel via kiesproduct. W (220V) zijn ideale lampen voor op de slaapkamer of babykamer.


De lamp is een zachte lamp verkrijgbaar in verschillende kleuren. De wekker heeft drie verschillende geluidjes om mee wakker te worden en heeft ook een snooze-functie. Door de snooze-knop in te drukken, gaat ook het lampje branden.

Sprookjes Baby slapen verhaal projector zaklamp Baby Speelgoed ster lamp kind projectie licht-up speelgoed Slaap Lamp led US $3. Dit is natuurlijk voor ieder kind anders maar de meeste kinderen krijgen dit op een gegeven moment. Het is belangrijk dat je je kind daarbij gerichte aandacht geeft. Bouw de dag rustig af en zeg duidelijk tegen je kind dat het over vijf of tien minuten bedtijd is. Zo krijgt je kind de ruimte voor de overgang van wakker zijn naar slapen.


Je kind moet weten dat je het meent en dat het geen zin heeft om te treuzelen. Als kind zijn we allemaal gek op tenten, hutten en holletjes. Want dat is spannend en gezellig tegelijk. Met deze tipi speeltent kunnen de kleintjes hun fantasie de vrije loop laten gaan en hebben uren lang speelplezier in- of buitenhuis.


De tent is gemaakt van 1 katoen en het frame van hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts