donderdag 1 februari 2018

Schommel interieur

Schommel interieur

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Uw droom schommel voor een top prijs - Meer dan 260. Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts.


Schommel interieur

Schommelen hoeft tegenwoordig niet meer per definitie buiten. Laat je inspireren door de volgende beelden en maak zelf een schommel in huis, succes gegarandeerd! Twee haken in het plafond en een beetje ruimte, meer heb je eigenlijk niet nodig. Graaf vier gaten in de grond waar de schommel in komt te staan, let op dat ze een stukje de grond in moeten om stevig te kunnen blijven staan.


Als tip is om een grote steen onderop te leggen zodat de schommel zich niet kan ingraven in het zand. Maar hoe geweldig is het om er één te hebben. Een droom van ieder kind maar stiekem ook wel van het kind dat schuilt in iedere volwassene. Er zijn zelfs schommels die speciaal voor baby’s zijn gemaakt.


Als je liever geen schommel in je huiskamer wilt, is de slaapkamer ook een erg geschikte plek. Het leuke van een standaard houten schommel is, dat het in elk interieur past. Of het nu vintage, modern of klassiek is. Ben je het interieur een beetje zat en wil je graag iets nieuws, iets geks en iets uniek in huis? Dan hebben wij het voor jouw gevonden!


Wat dacht je van een schommel in huis? Maar je ziet steeds vaker dat een schommel aan het plafond in huis wordt opgehangen. Een schommel is niet alleen leuk voor kinderen, het is ook leuk voor jou! In de kinderkamer natuurlijk voor de kinderen, maar ook in de woonkamer of slaapkamer kan een schommel erg leuk zijn.


Schommel interieur

Het is altijd wel lekker om eens even lekker te kunnen swingen. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor elke andere kamer, of dat nou de slaapkamer of de woonkamer is. Je interieur krijgt sowieso een speels tintje. Vintage schommel in je interieur.


Een authentieke houten schommel heeft een mooie vintage uitstraling. Wie weet heb je zelf nog een schommel op zolder liggen van vroeger of kom je een geweldig exemplaar tegen in de kringloopwinkel. Dit kun je leuk combineren met een oude schoolbank en andere robuuste meubels.


Op de kinderkamer wordt de schommel al langere tijd gespot maar wij zien hem steeds meer terugkomen in de woonkamer of slaapkamer! De topswing schommel is in meerdere varianten leverbaar. Tevens vind u op deze website topswing.


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Kies uit 1producten vanaf € 195. Schommels net even wat breder zodat ook jou billen erop passen. Voor in de tuin, serre of in eigen huisstijl bij je bedrijf. MakeOver TIP: Een hangstoel of schommel in tuin is niet alleen leuk om te zien, maar ook zeker goed om lekker te relaxen.


Schommel interieur

Het doet je denken aan heerlijk ontspannen in een hangmat op vakantie. Shop hier de leukste hangmatten en schommels voor in jouw tuin. Deze schommel spotte ik in het huis van blogger Sanne van Stijl.


Ze vertelde me dat deze van Studio Perspective, een social design merk dat o. De makers van deze schommel zijn mensen met een arbeidsbeperking. Het voordeel van zo’n grote boom is dus dat het schaduw biedt op warme zomerdagen en je kan er een schommel aanhangen. Zelf een schommel bouwen is niet erg moeilijk, wij hebben hier leuke ideeën voor schommels. Als je een boomschommel wilt maken, heb je een stevige plank nodig, touw en een stevige haak waar de schommel aan blijft hangen. En dan niet alleen maar voor in de kinderkamer.


Welnee, een schommel in de woonkamer staat ook hartstikke mooi. Zo spotte ik dit exemplaar in de woonkamer van Instagrammer Sharita, ook wel bekend als Soohme. Het ding houdt zo’n 2kilo dus ook volwassenen kunnen erop! Op het dak van A’DAM Toren prijkt ‘Over The Edge’: Europa’s hoogste schommel.


Daredevils en thrillseekers schommelen op 1meter hoogte heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder hun voeten. Geniet van het ongeëvenaarde uitzicht over onze hoofdstad terwijl de adrenaline door je aderen stroomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts