woensdag 7 februari 2018

Modern behang voor slaapkamer

Altijd de Laagste Prijsgarantie! Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bekijk het gehele assortiment behang.

Of bezoek één van onze winkels. Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken.


Deze ideeën inspiratie en tips passen perfect bij jouw slaapkamer interieur! Slaapkamer behang : ideeën inspiratie en tips Makeover. Je kunt elke slaapkamer in een handomdraai modern en chique maken als je kiest voor een modern behang.

En uiteraard heb je de mogelijkheid om op elke muur ander behang te gebruiken. Moderne slaapkamer : voorbeelden en inspiratie foto’s voor een modern bed Moderne slaapkamer met warme tinten Hoewel de slaapkamer op bovenstaande foto heel ruim is voelt ze toch warm en genegen aan. Luxe behang met uitbundig kleurgebruik of juist ingetogen, strak en effen behang : wij hebben alles in huis om de wanden van uw moderne slaapkamer te decoreren. Behang voor de moderne slaapkamer.


Welke stijl en uitstraling u ook wenst in uw moderne slaapvertrek: Tamara zoekt graag samen met u geschikte wandbekleding uit. Op zoek naar inspiratie voor het behangen van je slaapkamer ? In dit artikel lees je wat de mogelijkheden zijn voor behang in de slaapkamer. Trendy en modern behang voor de moderne mens.


Ook voor de jongere generatie zijn dit behangsoorten die hen aanspreken. Het maakt niet uit voor welke kamer u nieuw behang nodig heeft. Modern behang is behang dat iedere kamer een nieuwe uitstraling geeft. Het behang is verkrijgbaar van diverse behangmerken in diverse printen die u op deze pagina kunt vinden.


Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons team uiteraard voor u klaar. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Kamers vrij in Moderne Hotel.

Indien dat eerder was er niet veel keuze, die behang pokleit, en velen hadden zich om een beeld van de ruimte te creëren als gevolg van originele ideeën - gecombineerde behang , geaccentueerd muren, die gewoon niet komen. Wat voor behang en wat voor kleuren kan ik het beste gebruiken voor de muren van mijn moderne slaapkamer ? Waar je in een huis ook bent, een muur en hoe die er uit ziet valt direct op. Dit is niet anders in een slaapkamer. Dan kun je actief op zoek gaan naar een mooi behangetje met geometrische vormen voor in de slaapkamer.


Zeker als de ruimte een moderne en strakke inrichting heeft, staat dit behang prachtig in de slaapkamer. Met een zwart-wit behangetje houd je de ruimte rustig, met gekleurd behang geef je de ruimte wat meer sfeer en warmte. Het is dus een strakke moderne slaapkamer.


Op de vloer vind je een sfeervolle houten vloer, net als de rest van het appartement. En net als de rest van het appartement vind je hier ook grafische elementen terug. De grote muur achter het bed is daar een mooi voorbeeld van.


De behangpapier modern collectie bestaat onder anderen uit modern behang voor slaapkamer decoratie en modern behang voor woonkamer decoratie. Voorbeelden zijn modern behang met lijnen, modern behang met stippen of andere geometrische of abstracte moderne kunstzinnige behang patronen. Bij bovenstaande slaapkamer werd gekozen voor een opvallende print met neutrale bruine tinten wat ervoor zorgt dat de slaapkamer warmte en gezelligheid uitstraalt zonder druk over te komen.


In deze moderne slaapkamer werd het bed geplaatst tegen een schuinde wand met kleurrijk behangpapier. Voor je slaapkamer kan je kiezen voor behang met een retrotintje. Retrobehang is te verkrijgen in verschillende prints en kleuren. Pasteltinten komen terug in veel retromotieven. En dat zien we ook in deze slaapkamer.


Kies altijd voor één accentmuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts