donderdag 1 februari 2018

Baskisch rood

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Baskisch rood split bestellen. Voor vragen over losgestort split of een formaat, neem contact met ons op.


Levering is mogelijk in diverse bags en losgestort.

Histor Perfect Finish muurverf mat baskisch rood l is een matte muurverf op basis van water. Breng je muren tot leven met deze of één van de andere prachtige vrolijke, lichte, vergrijsde of donkere kleuren uit het kant-en-klaar assortiment. Deze bijzonder rode kleur is een exclusieve aanvulling voor uw looppad of oprit. Heeft u vragen over een formaat of toepassing, neem gerust contact met ons op. Het warme rood komt dan nog beter uit de verf.


Neemt u dan even contact op. Denk bij een moderne tuin bijvoorbeeld aan de combinatie met grijze tegels. Wij mengen elke kleur in de gewenste.

Verkrijgbaar in formaten en leverbaar uit voorraad in bigbag. Er zijn maar weinig rode siergrindsoorten met elegante uitstraling en bovendien heeft de s. Milde, lichte patronen dooraderen de zacht rode tot roze kleur van dit product, waardoor een luxe, warme en bovenal stijlvolle uitstraling ontstaat. De kleur is het best te omschrijven als zachtrood met hier en daar wat beige (vooral de aders).


Deze breuksteen geeft een stijvolle en luxe uitstraling aan de tuin. U kunt deze muurverf gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Uiteindelijk zijn uw muren was- en schrobbaar. De kleur kan het beste omschreven worden als zachtrood met hier en daar beige.


Wanneer u een tuinpa oprit of parkeerplaats met grind of split wilt gaan aanleggen moet u uiteraard weten welke hoeveelheid u moet bestellen. Voor losgestort split of vragen over een formaat, neem gerust contact met ons op. De vlag wordt sindsdien ook vaak beschouwd als de vlag van geheel Baskenland. Dit grind is van marmer en heeft een unieke zachtrode kleur en prachtige aders in de steen.


Let op onze openingstijden: Do-Vr 13. De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen. Gewicht richtlijn: – bigbag (m 3) ca. Dit maakt het tot een zeer exclusieve, uniek gekleurde split!


De zachte rode tinten in combinatie met het marmer voorzien van lichte witte aders realiseert een uniek stijlvol eindresultaat in zowel een klassieke als moderne tuin.

Prijzen inclusief BTW en verzendkosten. Je kan deze muurverf gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Koop ze voordelig bij 123natuurproducten: goedkoop geen verzendkosten levering door heel nederland. Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen leveren.


Deze V‘Easy Colours’ is een hoogwaardige solventbasis verf voor buiten gebruikt die erg gemakkelijk aan te brengen is en niet spat. Daar boven op beschikt deze. Met Histor Muurverf Mat zit je altijd goed. De verf dekt goed en geeft een mooi mat eindresultaat. De buitenverf Easy Colours van Vis geschikt om alle mogelijke ondergronden buitenshuis te decoreren of te vernieuwen.


Stap — Bekijk uw bestellijst. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubelen, een hekje, enzovoort. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts