woensdag 7 februari 2018

Behang kek amsterdam

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Kies uit producten vanaf € 599. KEK Amsterdam houdt van mooie spullen. Wij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is.

Daarom zijn onze producten verrassen verfrissend en een tikje eigenzinnig. Ook heb je minder kans dat het behang scheurt of niet goed hecht. We leggen er onze ziel en zaligheid in. Muurstickers die anders zijn dan anderen. De onderneming heeft meteen groots uitgepakt.


Zo is er het gezellige Forest Animals behang , het tropische Monstera behang en het grafische behang. Of bezoek één van onze winkels. Find behang amsterdam vandaag!

Onze behangontwerpen zijn met ziel en zaligheid ontworpen en worden op maat gemaakt door één van onze designers. Kek Amsterdam maakt bijzondere muurstickers. Snelle levering Scherpe prijs Veilig betalen met iDeal. Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Bent u ook op zoek naar fotobehang voor de kinderkamer?


Een speciale collectie met stoere prints van vliegtuigen, robots en helicopters in mannelijke kleuren als groen, grijs en taupe. Leuke prints om een echte jongenskamer vol scheurijzers en een hoop pk´s mee te creëren. Fleur de muren van je woonkamer of slaapkamer op met dit behang en geniet van een kunstwerk op je muur.


Dit behang is sterker, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Hierbij is ook maatwerk mogelijk, hiervoor gelden echter andere maatwerk prijzen. De dessins zijn in diverse standaardmaten verkrijgbaar! Vraag voor maatwerk per mail naar de specifieke prijzen.


Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Behang met prints van palmbladeren, bloemen en houten visgraat vloeren. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux.


Ze maken in hartje Amsterdam de mooiste muurstickers voor aan de muur. Ze zijn verrassen vernieuwend en eigenzinnig.

Vind je je hele muur behangen wat te overheersend? Naast de verschillende bloemen en boeketten bevat de Golden Age serie ook nog geschilderde tropische landschappen uit diezelfde tijd. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.


De banen worden droog aangebracht. Dit is een ontzettend sterk, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar materiaal. Met dit oer-Hollandse merk verander je binnen een paar minuten het hele aanzicht van de kamer.


De stickers zijn kleurrijk, maar smaakvol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts