dinsdag 13 februari 2018

Karlsson klok

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Koop nu en verfraaien van uw huis! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Karlsson klok

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De klokken van dit Nederlandse merk worden wereldwijd verkocht. Ze zijn gemaakt in samenwerking met verschillende designers en interne specialisten waardoor er ieder seizoen weer nieuwe inspiratie is voor het maken van een nieuwe collectie. Van speelse kinderklok tot stoere wandklok en van grote wereldklok tot industriële stationsklok.


Karlsson Klokken koop je eenvoudig online bij bol. De klok is gemaakt van staal en heeft een diameter van cm. Natuurlijk vindt u in onze webshop de traditionele ronde wandklokken, maar wij bieden ook uiteenlopende andere, origineel vormgegeven wand klokken , zoals minimalistisch vormgegeven klokken met alleen wijzers en vierkante wandklokken.


Karlsson klok

Kies uit 2producten vanaf € 120. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Klokkijken is een feestje met deze hippe maxie wandklok van karlsson ! Ben je op zoek naar een kinderklok, design klok , wekker, stationsklok, tafelklok, wandklok of digitale.


De combinatie zwart en koper is eenvoudig, maar geeft net dat beetje extra en is helemaal volgens de laatste. Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen. De collectie bevat klokken in bescheiden kleuren en prachtige details zoals her en der een gouden rand of wijzers in goud. Dankzij de minimalistische designs passen de klokken goed in wat voor interieurstijl dan ook.


Ben heel tevreden over het product, en het is een lust voor het oog. Met de producten van Kårlsson, zoals de boxspringlijnen Autentik, Attraktiv en Unik geniet je van betrouwbaar vakmanschap en ervaar je slaapcomfort in zijn meest. Hier vindt u diverse quartz uurwerken compleet met wijzers, bevestiging en ophangset. De uurwerken zijn geschikt voor diverse wijzerplaat dikten.


Wij zorgen voor een snelle levering en betrouwbare service. Wereldtijd klokken , flip over klokken en digitale klokken allen met een smaakvol modern design passend binnen ieder interieur. Levendig Klokken gemaakt van diverse materialen zoals keramiek, hout, kristal, glas of aluminium.


Karlsson klok

Zij staan bekend om hun innovatie, mooie vormgeving en goede kwaliteit. Als contrast van de moderne klok vind je bij ons ook retro klokken. Met een retro klok haal je een uurwerk in huis waarmee je een vintage interieur versterkt. Op werkdagen voor 15uur besteld is morgen geleverd. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Vele Nederlandse en internationale designers hebben hun bijdrage geleverd aan het ontwerp van de klokken. De ideale klok voor op kantoor of een ouder iemand die graag duidelijk wil zien welke dag en datum het is. Zo raak je nooit meer de tijd kwijt. Een unieke klok met een retro uitstraling. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


In deze klok is een slanke, stalen behuizing gecombineerd met een minimalistisch vormgegeven wijzerplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts