dinsdag 27 februari 2018

Hoge plinten mdf

Verkrijgbaar in wit of gitzwart. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Waterwerend MDF met kabelgoot! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Plinten met een fijne ronding.

Het MDF dat wij inkopen voor het produceren van onze plinten heeft de hoogst verkrijgbare persing. Dit betekent dat onze plinten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Omdat MDF gemakkelijk bewerkbaar is. Onze plinten : Hoog en hoge kwaliteit. Naast de unieke afmetingen van de plinten is ook de kwaliteit van onze producten erg hoog.


Wij werken met hoogwaardig vochtwerend MDF of met Massief Grenen hout. De plinthoogte bepaalt de uitstraling. De hoogte van uw muurplint is erg belangrijk voor de sfeer.

Denk dan eens aan witte, hoge plinten. Voor de meeste vloeren uit onze collectie hebben we bijpassende plinten , maar je kunt natuurlijk ook spelen met kleuren en kiezen voor een totaal andere kleur. Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit, scherpe prijs.


Eenvoudig online bestellen. Bezoek onze webshop en bestel online. Tijdens het lijmen heb ik onder de plint (gele) opvulstukjes gedaan om de plint een paar mm boven de houten vloer te houden.


Als eerste vind ik dit mooier maar het is ook stuk makkelijker met schilderen van de plinten. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. Vochtwerend MDF wordt ook MDF -V3genoemd.


V3staat voor de test die de waterwerende kwaliteit van het MDF vaststelt. MDF - plinten zijn geschikt voor vrijwel iedere wand en vloer. Langdurig direct contact met water moet echter vermeden worden.


Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.

Eigen Montageteam mogelijk. MDF Platen Diktes verkrijgbaar van tot 50mm. Witte plinten zijn eenvoudig te combineren met verschillende soorten laminaat en zorgen voor een frisse uitstraling.


Deze hoge plinten geven uw vloer een stijlvolle afwerking. Van rechte, ronde of kraal plint tot aan een plint met een groef erin verwerkt. Bij Maxaro kunt u voor elke gewenste stijl afwerking terecht. De bijbehorende MDF hoge muurplinten kunt u gebruiken voor een mooie afwerking van uw vloer. Na het bevestigen is uw vloer pas echt af.


Uiteraard is het niet erg mooi wanneer men een geul blijft zien tussen de vloer en de muur. De hoge plint zorgt ervoor dat uw vloer er keurig afgewerkt uitziet. Wij leveren een hoge kwaliteit goedkope plinten en ook maatwerk. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen.


Toch komt het regelmatig voor dat men besluit de plint later wel eens uit te zoeken. Zonde, want uw vloer is dan niet af. Een groot assortiment, voor vrijwel iedereen wat wils.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts