vrijdag 9 februari 2018

Behang border

Behang border

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Of bezoek één van onze winkels. In zeer uiteenlopende patronen verkrijgbaar en ook in tal van breedtes voor een meer of minder opvallend accent.


Behang border

De collectie Only Borders van AS Création verenigt de mooiste behangranden uit alle collecties. Voor elke stijl is er een passende border te vinden varierend van bloemen tot grafische en klassieke prints, moderne prints en ook veel voor kinderen. Een breed scala aan kleuren en motieven laten niets te wensen over.


Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Only borders is een een behangranden collectie van As Creation.


Ze brengt een grote verscheidenheid aan behangranden voor de finishing touch op uw ( behangen ) muur. In vele stijlen, vele breedtes en veel kleurvariaties. Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen.


Behangexpert verkoopt alle soorten. Nadat je een wand behangen hebt kun je de wand afwerken met behangranden. Vooral als het om een effen behang gaat.


Zo lijkt de wand net wat meer aangekleed zonder dat de wand er erg druk uit gaat zien. Er zijn verschillende soorten behangranden. Levertijd: tot werkdagen.


Op dit behang krijgt u € 6. Toe aan nieuwe bloemen en planten in je tuin? Kies voor ton sur ton, bijvoorbeeld diverse blauwtinten bij elkaar. Ga voor paars, roze of bontgekleurd.


Wanneer bloeien de bloemen van jouw keuze? En zijn ze ook mooi als ze niet bloeien? Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meters behang border kosten best wel wat euro’s.


Het is goedkoper en persoonlijker dus ook uniek om zelf een border , behangran te maken uit een rol overgebleven en kleurrijk behang. Uit rol behang haal je tientallen meters border ! Mooi behang vind je bijvoorbeeld bij : Eijffinger. De gróótste behang beleving in de Benelux. Maatwerk behang voor elke wand. Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins.


Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Livingwalls border Djooz meerkleurig roo creme, roze. Een prachtige border die vooral in de nazomer het mooist is. Voordat de siergrassen in bloei staan, zijn de grijs- en groenbladige planten een eyecatcher.


Uitgebloeid blijft de border ook sierwaarde houden. Kortom een border in een natuurlijke en luchtige stijl die makkelijk in onderhoud is (siergrassen knip je in het voorjaar af).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts