donderdag 8 februari 2018

Riviera maison french glass photo box

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Dat kan in dit bijzondere fotolijstje, dat eigenlijk beter de naam fotobox kan hebben.


Het fotolijstje is aan de muur op te hangen middels de ketting die bovenaan de lijst zit.

Een leuke haak aan de muur bevestigen is genoeg om de lijst op uw favoriete plekje in huis op te hangen. De glass boxes waren al een ware musthave, maar deze lantaarn in dezelfde stijl mag ook gezien worden. De lantaarn combineert de kwaliteiten van de glazen opbergboxen met een New York loft-gevoel.


Meer dan 2merken onder dak. Het is eigenlijk een fotobox. En het leuke daaraan is dat er meer in past dan alleen een foto. Hoe leuk is het om een fotowand in huis te hebben?

Vooral als het een wand is vol met bijzondere lijstjes. Dit fotolijstje is met recht speciaal te noemen. Bewaar er sieraden of andere accessoires in of. Dit mooie exemplaar is een musthave in.


Kies uit 4producten vanaf € 99. Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Panels of crystal clear glass , an iron frame in a copper colour and sleek letters on the lid create the vintage look of this beautiful storage box. Rivièra Maison French tot goedkoper.


Everything is made by hand and with utmost precision to store your most valuable items. Met de woonaccessoires van Woonboulevard Poortvliet ben je verzekerd van een trendy en stijlvol interieur. Shop je favorieten in de showroom of online!


Een schelp, een boek of een prachtig sieraad komt goed tot. Erg leuk om te decoreren met kerst: kleine vitrine van glas en metaal van rivièra maison ! Riviera Maison Inez Coffee Table - Bijzettafel.

Wie schön ist es, eine Fotowand im Haus zu haben? Besonders, wenn es sich um eine Wand voller besonderer Rahmen handelt. Dieser Fotorahmen kann zu Recht als. De korting is al verrekend in hier getoonde prijs. We verwachten deze binnen nu en twee weken binnen te krijgen.


Uiterlijk december in huis. Een bijzondere decoratie wat een mooi plekje verdiend tijdens de feestdagen. Een heel verfijnd glazen doosje voor in de kerstboom. U kunt er een heel klein dierbare.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts