woensdag 21 februari 2018

Woca onderhoud

Woka - Ontdekken nu hoogwaardig design en moderne lifestyle bij design-bestseller. Bestel nu eenvoudig en snel uw Woca Producten in onze webshop. Met WOCA olie wordt uw houten vloer wordt mooier in de loop der jaren.


Woca onderhoud

Wij hebben een Een compleet assortiment aan producten voor het beste onderhoud. Reiniging en onderhoud Een geoliede vloer die een finish heeft gekregen met WOCA Onderhoudsolie, moet regelmatig worden schoongemaakt met WOCA Natuurzeep. De oliebehandeling wordt opgefrist door steeds nieuwe onderhoudsolie aan te brengen.


Dieptereiniging met WOCA Intensiefreiniger. Producten van WOCA staan bekend om hun natuurlijke uitstraling en eenvoudige onderhoud. Vanuit Denemarken levert WOCA wereldwijd producten aan consument, handel en industrie. Het vloeronderhoud is echter heel eenvoudig, dweilen met Natuurzeep naturel of wit van WOCA. Voor een dieptereiniging kan Intensiefreiniger worden gebruikt, waarna de oorspronkelijke zeeplaag weer hersteld moet worden door een aantal intensieve zeepbeurten.


Woca onderhoud

Woca werkt al meer dan jaar aan het ontwikkelen en verbeteren van effectieve houtverzorgingsproducten. Het Deense merk test al haar producten in haar eigen laboratorium om ervoor te zorgen dat ze aan de strengste milieueisen voldoen. Woca Onderhoudsolie is hét product voor het onderhoud van geoliede houten vloeren. Het is zowel handmatig als machinaal eenvoudig aan te brengen.


Ook is het geschikt voor kinderspeelgoed. Voor de regelmatige reiniging kunt u Woca Natuurzeep Wit gebruiken. Een goed gezeepte vloer heeft over het algemeen weinig onderhoud nodig, dus het is belangrijk om dit goed bij te houden! Ziet de vloer er na verloop van tijd op sommige plekken ‘schraal’ uit, of is de vloer toch moeilijker schoon te krijgen?


Goe gemakkelijk en overzichterlijk. Met de speciaal ontwikkelde vloerproducten van WOCA blijven houten vloeren mooi en degelijk beschermd. Wij bieden een uitgebreid assortiment producten voor de voorbehandeling, de basisafwerking en het onderhoud van verschillende soorten vloeren en houtsoorten.


De grootste vacaturesite voor de bouw. Door regelmatig te zepen krijgt de vloer een film over de olielaag die bescherming bie indien er niet regelmatig wordt gezeept, zal het onderhoud wat vaker moeten plaatsvinden. Met liter onderhoudsolie kunt u ongeveer 35mbehandelen.


Woca onderhoud

Woca onderhoudsolie is in naturel, wit, extra wit, grijs, bruin en zwart verkrijgbaar. Voor een optimaal resultaat, de vloer eerst reinigen met Woca intensief reiniger, hiermee verwijdert u eerst al het vuil van uw vloer. Download Woca Natuurzeep Instructies. Woca Oil Refresher (voorheen Olie Conditioner) is een samenstelling van woca onderhoudsolie en zeep.


Hiermee kunt u het groot onderhoud (onderhoudsolie) uitstellen. Regelmatig onderhoud is vitaal om lange tijd van sterke en mooie houten vloeren te genieten. Goed onderhouden oppervlakken zijn ook gemakkelijk en snel schoon te maken. KLIK HIER VOOR HET WOCA ONDERHOUDSPLAN-Hout is een natuurproduct. Met een behandeling die de natuurlijke kwaliteiten van hout garandeert blijft het oppervlak duurzaam, mooi en sterk.


Woca onderhoud

Gratis thuisbezorgd Als uw aankoopbedrag €4- of meer is, is verzending gratis in Nederland! Snelle levering Voor 17:uur bestel volgende werkdag in huis. De olie kunt u aanbrengen met een katoenen doek of in combinatie met een witte pad.


Als u de olie gemakkelijk wil aanbrengen op uw vloer, kunt u de woca sproeikop of de woca sproeifles gebruiken, en vervolgens uitpoetsen met een katoenendoek of witte pad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts