dinsdag 6 februari 2018

Boot registratie stickers

Laarzen gemakkelijk online shoppen. Ontdek nu je look bij CA! Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Wij zullen zorgen voor de juiste hoogte en dikte. Voor meer informatie over de registratie van de boot bekijk je de volgende pagina: Rijksoverheid over de registratie van snelle motorboten.


Meet vooraf de plek waar de registratie boot sticker geplakt gaat worden. Duurzame boot stickers van hoge kwaliteit. Alle bootstickers worden gemaakt van een hoogwaardig en duurzaam vinyl. Dit materiaal is water proof en bestand tegen UV straling. Hierdoor zijn de stickers uitermate geschikt voor de boot.


Doordat de folie water proof is zal deze lang blijven plakken op de boot onder alle omstandigheden. U ontvangt uw ontwerp per e-mail en dan. Je vult jouw Y-registratienummer in en wij zorgen vervolgens voor een kwalitatief hoogwaardige sticker van uw registratienummer op vinylmateriaal in de gewenste kleur.


Het is daarom belangrijk om duidelijk leesbare registratienummers te voeren op boten, waarop dat verplicht gesteld is door de RDW. Sinds vorig jaar werd er dan ook streng op gecontroleerd. Het niet voeren van wettelijk geldige registratienummers kan fikse boetes opleveren.


Deze set bestaat uit twee identieke registratienummers (voor beide zijden van je boot ). Het is en blijft lastig om stickers te plakken op een rubberboot. Deze zullen na verloop van tijd los kunnen laten. Ontwerp uw eigen boot registratie nummer. Koop stickers en u krijgt direct een leuke korting! Kies een lettertype uit en vul het registratienummer van uw motor boot of jetski in.


Vervolgens krijgt u direct te zien hoe het er in het echt uit komt te zien. Eerste registratie vaartuig op bedrijfsnaam. Wilt u de boot voor het eerst registreren op uw bedrijfsnaam? Registratie van de motorboot is verplicht als u met het vaartuig gebruik maakt van de Nederlandse binnenwateren.


Het gaat hierbij om alle kleine motorvaartuigen die korter zijn dan meter en bij gebruik van een motor sneller kunnen varen dan kilometer per uur. Bestel snel en gemakkelijk online! We wensen je veel shopplezier. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Het registratienummer kan ook geleverd worden in metallic kleuren, goud of zilver.


Klik en shop eenvoudig bij OTTO! De sticker is voorzien van een applicatietape om de sticker vrij eenvoudig te plakken. Bij de gewenste sticker wordt een plakinstructie meegeleverd. De plakinstructie is ook op onze site te vinden. Bootsticker, waterscooter en jetski stickers in alle vormen en maten geleverd.


Wij leveren de Bootstickers en plakletter met de officiële afmetingen en boot registratie stickers met de juiste stamdikte plakletters. Het bootregistratienummer of nummersticker van een boot leveren wij volgens de opgegeven specificaties. Boot Y registratienummers (kenteken) stickers voor uw boot.


Lemmer: vrijwel alle stickers en plakletters voor zowel binnen als buiten. U kunt online uw eigen plakletters ontwerpen voor uw bootnaam. Boot kenteken (registratienummer boot ) Volgens het binnenvaart politiereglement is iedere motorboot die harder dan km per uur kan, verplicht om de boot te voorzien van een registratienummer, ook wel Y-nummer genoemd. Bij Business Stickers kunt u deze nummers eenvoudig bestellen in de vorm van kenteken stickers. Rubberboot registratie stickers , Y- registraties Standaard zijn onze Y-registratienummers gemaakt van hoogwaardig materiaal, waar wij maarliefst JAAR garantie op bieden.


Toch is deze traditionele vinylfolie niet geschikt voor opblaasbare rubberboten. Met de ontwerptool voor plakletters van Kramer Stickers maak je snel je bootnaam en thuishaven! De plakletters zijn in vorm uitgesneden stickers zonder een witte of transparante stickerrand. De losse plakletters zijn voorzien van applicatietape zodat je een hele tekstregel in één handeling op de boot plakt.


Scapino heeft een groot aanbod topmerken voor een verrassend lage prijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts