maandag 26 februari 2018

Meubelolie zwart

Eerst moet de wasolie Extra Zwart aangebracht worden voor de kleur, waarna het afgewerkt dient te worden met meubelolie en vloerolie Naturel of Naturel Mat. Deze afwerklaag geeft de kleurlaag extra bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht en vuil. Meubelolie Zwart - inhoud: liter. Regelmatig gebruik van teakolie of verzorgende meubelolie maakt uw houten meubels niet alleen mooi, maar zorgt er tevens voor dat uw meubels in goede conditie blijven.


Wilt u een stoffen bank schoonmaken of een leren bank schoonmaken dan hebben we een ruime keuze meubelreinigers. Deze boenwas heeft een zwarte kleur.

Zwarte Houtolies koop je eenvoudig online bij bol. De was is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en is geschikt voor alle houtsoorten. Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Eerst moet de wasolie Zwart aangebracht worden voor de kleur, waarna het afgewerkt dient te worden met meubelolie en vloerolie Naturel of Naturel Mat. Het geeft de vloer of meubel een zwarte kleur.


Eigenschappen: Kwalitatief hoogwaardig product voor het behandelen van houten oppervlakken. Aanbiedingen kopen van verschillende topmerken, stijlen en kleuren Je vindt hier zeker. Het is een wasolie met een combinatie van natuurlijke olienen wassen.


Deze combinatie zorgt ervoor dat de porienvan het hout helemaal worden afgesloten en dus beschermd zijn tegen vocht en vuil.

Hardwaxolie kleur is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. Extra zwart geeft meubelstukken en of vloeren een transparant zwarte kleur. WOOOD OLIE ZWART 400ML BLIK. Woood olie ten behoeve van het behandelen van massief eiken meubelen. Massief eiken is sterk en duurzaam, geschikt voor.


Elk type hout heeft zijn eigen karakter en uitstraling, maar heeft ook specifiek onderhoud nodig. Daarom heeft HG unieke typen verzorgende meubelolie ontwikkeld om uw houten meubels te voeden en te beschermen: - HG verzorgende meubelolie voor eiken, mahonie en kersen - HG verzorgende. De meubelolie van Woood is te gebruiken voor meubels, die gemaakt zijn van onbehandeld eikenhout. Met het gebruik van deze olie zorg je ervoor dat het hout zijn natuurlijke karakter behoudt.


Daarnaast blijft het er mooi uit zien en wordt je meubel beschermd tegen vlekken en vuil. Dit product is uit ons assortiment. Koop je eenvoudig online bij Decoprof.


Jouw verfwinkel Snelle levering Compleet assortiment. Tafel in de olie zetten - Lees hier hoe de vakman het doet. Eenvoudig online bestellen.


Met deze blanke olie krijgen je eiken meubels een warme kleur. Deze meubelolie van Woood is compleet natuurlijk, zonder oplosmiddel en watervrij. Met blik van 400ml kan je circa 10m² hout behandelen.

Eén goede dekkende laag moet voldoende zijn. Lijnolie producten vergelen op redelijk korte termijn en worden op lange termijn zwart wat vooral bij lichte houtsoorten duidelijk zichtbaar is. Tungolie kent dit vergelen en verzwarten niet.


Doordat een kwalitatief goede olie diep in het hout indringt maakt dit de vezels transparant waardoor het hout altijd donkerder wordt. Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te verwerken- alleen gebruiken om. Verzorgende meubelolie voor noten, palissander en wengé.


Voeden en verzorgen houten meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts