maandag 19 februari 2018

Chinees porselein vaas

Alle merken porselein vazen. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Bekijk alles met chinees porselein vaas ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Dan heb je geluk, want hier zijn ze.

Het meest algemene chinees porselein materiaal is keramiek. Oude vaas chinees porselein versierd met bloemen heeft aan de binnenzijde haarscheuren, zijn buiten niet te zien zware vaas gewich. Vaas porselein chinees versierd met paradijsvogels en bloemen.


Afmetingen 46x26cm gewicht 5. Heeft haarscheur aan binnenzijde h. Chinese Cultuur Chinese Kunst Chinese Keramiek Antieke China Porseleinen Vaas Aardewerk Chinees Eten Glazuur Vazen A Chinese Famille Rose Porcelain Baluster Vase probably late 19th c. Draak heeft klauwen wat aangeeft d. Dat komt omdat er een rijke groep Chinese elite is ontstaan die elkaar de loef proberen af te steken met het mooiste porselein.

Bij de Chinese vaas denk je misschien meteen aan een ranke hoge vaas in blauw met wit. Dit is slechts een van de vele vormen waarin Chinese vazen beschikbaar zijn. Zo zijn er Chinese vazen in de vorm van een peer, in de vorm van een pruim, in cilinder vorm of juist de in het oog springende dubbele kalebas vorm.


Index Chinese karaktermerken. Meestal duiden ze een bepaalde periode aan waarin een keizer regeerde, maar het kan ook een eerbetoon zijn aan een vroegere keizer. Belangrijk bij een taxatie van antiek chinees porselein is de conditie van het object.


Bij porselein is het zo dat de waarde enorm daalt wanneer het stuk een barst heeft of gelijmd is. Ook een professioneel uitgevoerde restauratie voegt weinig toe aan een eenmaal gebroken vaas of schotel. De meeste afgebeelde stukken komen uit mijn eigen. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Ontdek ons unieke assortiment vazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Er staan 4grote chinese vaas te koop op Etsy, en gemiddeld kosten ze € 2775. Ben je helemaal hierheen gescrold om over chinese antieke vaas te lezen?

KortoChinese vazen herkennen is niet gemakkelijk. Daarom doen veel mensen die hun Chinese vazen willen verkopen, beroep op onze expert in Chinese vazen. Eind 19e eeuw en begin 20e eeuw zijn er heel wat Chinese vazen geproduceerd. Het overgrote deel van de antieke vazen die we in woningen in Vlaanderen aantreffen, zijn. Ik werk rechtstreeks met verzamelaars en buitenlandse Chinese klanten, waardoor ik niet alleen correcte prijzen kan uitbetalen maar ook ter plaatse onmiddellijk kan beslissen.


Uw oude en antieke chinese vazen verkopen? Aankoop van alle chinees porselein ( vazen , borden, kommen, beelden) Gratis schatting door onze antiek expert. Het raakt nooit uit de mode en mensen in de hele wereld verzamelen het.


Porselein is een specifieke vorm van keramiek, samengesteld uit kaolien (een weerbarstige, witte kleisoort), kwarts en een veldspaat, en gebakken op een hoge temperatuur. Porselein wordt daardoor har doorschijnen niet poreus en klinkt helder, anders dan bijvoorbeeld aardewerk. Porselein is een Chinese uitvinding.


Chinees porselein houdt zijn waarde in de loop van de jaren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts