vrijdag 9 februari 2018

Spiegel bloomingville

Spiegel bloomingville

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Kies uit producten vanaf € 500. De spiegel heeft natuurlijk bruine kleur. De opvallende kleur van deze spiegel is een lust voor het oog.


Spiegel bloomingville

Een prachtige versiering voor een kale muur in de hal, woon- of slaapkamer. Een praktisch product dat ook een mooi interieur detail is. Dit spiegeltje aan de wand is misschien wel het meest stijlvolle exemplaar dat je ooit hebt gezien.


Het design van de spiegel doet denken aan zonnestralen. Hang hem op een strategische plek in huis en maak hem zo tot het stralende middelpunt van je huis. Deze spiegel heeft een metalen frame met een gouden finish. Mooi formaat voor in de badkamer. De rand is gemaakt van rattan, waardoor de spiegel een natuurlijke uitstraling heeft.


Spiegel bloomingville

Heb je een spiegel nodig voor je industrieel interieur? Denk hierbij aan flesjes en haaraccessoires. Doordat het frame van smal naar breed loopt heeft de spiegel een verbrede onderkant, waar je kleine spulletjes op kunt leggen. Met zijn druppelvorm wordt de spiegel een blikvanger op elke muur en de bamboe lijst zorgt voor een natuurlijke noot.


Maar vanwege het simplistische design kun je de spiegel binnen elke andere woonstijl toepassen. Hij staat mooi in de hal of woonkamer. Het metalen frame staat erg stevig op de ronde voet. Originele stempel korting op vooruitbetaling dagen recht op. Het is natuurlijk helemaal leuk als de spiegel er ook nog eens mooi uit ziet.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Vergelijk direct online bij webshops. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online! Voor 23:bestel morgen in huis. Spiegels komen overal in huis van pas. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.


Spiegel bloomingville

Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wat dacht je dan van deze Bloomingville spiegel ? Wandspiegel met kettingvering van Bloomingville in de Connox Shop. De tijdloze en klassieke vorm van de spiegel en de gouden elementen maken van de wandspiegel een decoratief object voor veel woonruimtes. Een mooie opmaakspiegel, zwart metaal van Bloomingville. Hij heeft namelijk aan een kant een spiegel met een normale kant, de andere zijde heeft een vergrotende kant.


Fijn voor als je het soms niet zo heel goed meer ziet. De stijlvolle koperen spiegel van Bloomingville heeft een modern design met het koper gekleurd glas en ronde vorm. Dankzij de kleur is de spiegel misschien de meest geschikte make-up spiegel denkbaar, maar is wel een aanvulling voor uw interieur en is zeer geschikt om uw haar te doen, voordat u het huis verlaat! Deze Bloomingville spiegel met natuurlijke uitstraling sluit naadloos aan in een bohemian woonstijl. Weet je waar je hem gaat ophangen?


Deze mooie spiegel van Bloomingville trekt meteen de aandacht! In de hal, bad- of slaapkamer? Met deze spiegel van Bloomingville haal je al een stukje natuur in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts