donderdag 8 februari 2018

Muuto vaas

Muuto vaas

Stel je Muuto vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk Muuto Vazen , vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Bestel hier woondecoratie online.


Muuto vaas

Een van de bijzondere Muuto vazen is de Muuto Four vaas. Zoals de naam al een beetje verklapt, heeft deze vaas vier openingen die geschikt zijn voor verschillende maten boeketten. Zo past elk boeket perfect in deze Muuto vaas. De combinatie van essenhout en gekleurd glas zorgt ervoor dat zelfs zonder bloemen de Elevated vaas van Muuto er goed uitziet.


De houten voet van de vaas zet de bloemen letterlijk op een voetstuk. Thomas Bentzen wilde met deze vaas een ode aan de bloem geven. De gebruikte materialen zijn geïnspireerd door de materialen en kleuren van een bloem. De Muuto Ridge Vase presenteert uw bloemen op een nieuwe manier door het sculpturale karakter van de vaas is deze ook mooi waneer er geen bloemen in zitten. Het ontwerp biedt extra functionaliteit door een verfijnde hals, waardoor de bloemen rechtop kunnen staan en tegelijkertijd kan deze dienst doen als een subtiele handgreep wanneer de vaas.


Muuto Vaas vind je op fonQ Gratis verzending vanaf €Voor 23:bestel morgen in huis Shop de collectie! Andreas Engesvik heeft deze Muuto vaas voorzien van een zeer eenvoudig design. De focus ligt op de vorm van de vaas en dat is ook precies waar de Silent zijn karakter van krijgt. Het serene design geeft je een tijdloze vaas ! Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! De Silent vaas small van Muuto is een mooie, simpele vaas die juist door deze uitstraling goed te plaatsen is in bijna elk interieur.


Extra leuk wordt hij als je hem combineert met zijn grote broer, de Silent vaas large. De tafel kan prachtig versierd worden met een Muuto kandelaar, schaal of vaas. Combineren is natuurlijk ook leuk. Om de bank aan te kleden, heeft Muuto heerlijk zachte kussens en plaids in veel verschillende kleuren.


De keuken kan Muuto uiteraard niet overslaan. De karaffen, melkkannen en onderzetters van Muuto zijn mooi en praktisch. Muuto is rooted in the Scandinavian design tradition characterized by enduring aesthetics, functionality, craftsmanship and an honest expression. Ontdek de volledig collectie Muuto designverlichting bij ACE Lighting. Bezoek snel onze webshop en vind de Muuto lamp die bij jou past.


Kies uit producten vanaf € 290. Webshop voor Muuto - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Dus toen deze Muuto Ridge Vaas gelanceerd werd waren we er als de kippen bij.


Muuto vaas

De bijzondere Muuto Elevated vaas is een sfeervolle toevoeging in ieder interieur! De onderkant is gemaakt van essenhout en vertegenwoordigd de wortels van een bloem, het glas daar in tegen laat een luchtige bloem zien in een vrolijke kleur. De verticale lijnen geven de vaas op hun beurt een slank uiterlijk en benadrukken de horizontale inkepingen. De muuto Ridge vaas is gemaakt van terracotta.


Was de muuto Ridge vaas met alleen een spons en water, deze vaas is niet vaatwasserbestendig. De goedkoopste Muuto Silent Vaas vind je bij ons! De vaas combineert functionaliteit met decoratieve schoonheid doordat de subtiele deuken aan weerskanten niet alleen een verrassend esthetisch effect geven maar ook als handvatten dienen. Hiermee kan de vaas gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere verplaatst worden.


Muuto vaas

Vaas met koperen frame Deze vaas uit de Tangle collectie van Stelton is een schitterende toevoeging aan je woonkamer, keuken, slaapkamer en eettafel. Je verse bloemen stralen net ietsje meer in het koperen frame, wat fraai om het glas drapeert en er vanuit elke hoek sierlijk uit ziet. Hoe vaak je de vaas ook oppakt, het frame blijft schijnen.


Design vazen , de ideale accessoire Voor het brengen van balans in een interieur is er een item waar u altijd op kunt rekenen: de design vaas. Een heerlijk kleurrijke eyecather die zorgt voor een extra touch aan uw interieur. Neem een design vaas in een rustige tint en vul deze met kleurrijke bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts