donderdag 15 februari 2018

Modestylist

Deze trends worden als eerste waargenomen door de trendwatchers en in een later stadium verder ontwikkeld door de modestylist. Een modestylist is dus iemand die op de hoogte is van de bestaande producten en stijlen op kledinggebie maar ook kennis heeft van de markt en de behoeften van de consument weet te signaleren. De totale kosten om een diploma te behalen bedragen € 7. Je betaalt naar gelang het aantal cursussen die je volgt in jaar.


Modestylist Nina, beter bekend als Nina Konstanti, is een echte vakvrouw.

Bij Nina bent u in goede handen. Een professionele modestylist en kledingstyliste Wil je de hulp inroepen van een professionele kledingstyliste? Iemand die je optimaal kan helpen op het gebied van kleding, stijl en kleurkeuze? Akke-Marije van de Werf is een allround modestyliste en tevens het gezicht achter X Styling Image.


Een goede modestylist kan ervoor zorgen dat de te fotograferen personen er perfect uitzien! Niet alleen als het aankomt op fotograferen van personen kan de hulp van een modestylist zeer handig zijn, dit is ook zeker het geval als er gefilmd moet worden. Een droomcarrière als modestylist ? Deze cursus zorgt voor een vliegende start!

De laatste decennia heeft het stylingvak een enorme groei doorgemaakt in meerdere branches. Lees je graag mode-tijdschriften? Vragen anderen je graag om een kledingadvies? Struin je graag trendy kledingzaken af op zoek naar originele kleding?


Als image consultant, modestylist en personal shopper ben je dagelijks bezig om jouw advies aan te laten sluiten bij de persoonlijkheid van de klant. Denk hierbij aan advies op het gebied van mode ( modestylist ), op het gebied van wonen (woningstylist) of op het gebied van voeding (voedselstylist). Er zijn allerlei verschillende soorten Stylisten. Ze hebben gemeen dat zij een adviserende rol hebben op het gebied van stijl.


De naam Stylist wordt meestal gebruikt voor een modestylist. Een stilist of stylist is iemand die stijladvies geeft aan anderen, bijvoorbeeld op het gebied van kleding , of die spullen uitkiest en rangschikt volgens een. Nederland heeft veel interieurstylisten, maar welke moet je nou kiezen?


Geen enkele andere Nederlandse stylingopleiding krijgt het voor elkaar om stylisten zo intensief op te leiden in zo’n korte tijd. Binnen een jaar brengen we je niet alleen de theorie, maar ook alle kanten van de praktijk bij. Zo heb je alle kennis en ervaring in huis om direct na je opleiding te starten als modestylist.


Als modestylist verzorgt Anita Badenhop workshops figuuranalyse, garderobechecks en personal shopping. Bel of mail gerust voor meer informatie! Produkt- en kledingontwerpers ontwerpen en ontwikkelen produkten die in serie kunnen worden vervaardigd en massaprodukten.

Studeren bij Deltion Studeren bij Deltion Open dagen Meelopen Hoe werkt het mbo Aanmelden en intake Toelating Begeleiding Vakanties Voor decanen Hoe werkt het mbo Van. Mari van de Ven is de bekendste make up artist en hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Gestyled door een professional. Laat je gratis stylen door een ervaren modestylist en ontvang thuis één of twee outfits om uit te proberen.


Stijlconsulent, een beroep met toekomst! Waarom staat een jurk met A-lijn de ene vrouw geweldig, terwijl de ander er zo ongeveer in verzuipt? Dat betekent dat je zo’n van de tijd les krijgt en in de praktijk bezig bent. Bij Rijn IJssel volg je RIJk Onderwijs.


Salaris en tarieven voor het beroep Stylist. Zorg dat uw zzp of mkb bedrijf ook vindbaar. Voor boekingen en aanvragen kunt u contact opnemen met Conny Schalke Bax VAN JE AF MANAGEMENT.


Informatie over het beroep Stylist op Mijnzzp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts