maandag 1 oktober 2018

Coating achterwand keuken

Zoek naar achterwanden keukens op de nieuwe KensaQ. Al jaren staat afwasbare verf voor de achterwand van de keuken en woonkamers met stip op nummer van coating voor thuisgebruik. De coating is vaak voordeliger dan bijvoorbeeld tegels of een keramiek spatwand en met een beetje voorbereiding goed zelf aan te brengen. Nadelen van coating keuken achterwand. Het belangrijkste nadeel van coating keuken achterwand , is dat deze coating niet de beste bescherming biedt.


Met een coating op de achterwand van je keuken kun je deze veel gemakkelijker reinigen, maar diepgaande bescherming biedt de extra laag op de muur niet.

Na wat onderzoek gedaan te hebben, blijken er speciale coating te verkrijgen zijn, die speciaal bedoeld zijn voor badkamers en keuken achterwanden. Keuken achterwand coating. Het voordeel ten op zichte van tegels, is de strakke naadloze afwerking die wij zo mooi vinden. De achterwand wordt dan dus niet meer betegeld of voorzien van een lelijke glasplaat, maar gewoon geschilderd. De nadelen van muurverf achter het fornuis.


Het nadeel van muurverf in de keuken ten opzichte van tegels en glas was altijd dat een muur minder goed schoon te maken was. De beste afwasbare verf voor in de keuken (en met name de splash zone van de keuken achterwand ) is een basis schrobvaste verf met daaroverheen een transparante polyurethaan coating (zoals de Traelyx naturel finish). Vijf beste afwasbare muurverf producten.

Een coating kan dat niet zomaar allemaal oplossen. Wel maakt men dus, omdat de markt er is, tegenwoordig het product Mineral Finish dat specifiek beantwoord aan die vraag naar een ultramatte coating in de natte cel. Dus: de coatings voor natte ruimtes worden door meerdere leveranciers geafficheer maar niet gegarandeerd - ook niet door ons. Een vakman zal je adviseren om het stucwerk op de keuken achterwand te voorzien van een muurcoating. Allereerst zijn de achterwanden van Bokmerk exact op maat gemaakt.


Dat zorgt voor een maximaal esthetisch effect. Daarnaast zijn de aluminium achterwanden onbreekbaar. En door de bijzondere eigenschappen van de beschermende coating in kleur heeft u nooit meer last van strepen, vlekken of vingerafdrukken. Als u een keuken gaat kopen is dit zeker een optie om te nemen. De prijzen van een aluminium keuken achterwand liggen boven de prijs van de veel toegepaste RVS keuken achterwand.


In het schoonmaak gemak is aluminium een betere oplossing dan RVS. Een aluminium achterwand met coating en kleurstelling naar wens kan vaak op maat gemaakt worden. Het duurzame aluminium, mits voorzien van een beschermende coating , leent zich uitstekend voor gebruik in omgevingen waar vocht voorkomt, zoals keukens en badkamers. Daarbij kan de coating in elke denkbare kleur worden aangebracht. Zo past een achterwand van Bokmerk in ieder interieur.


Bekijk hier enkele voorbeelden van Bokmerk. Grootste keuze keukenachterwanden.

Coatings voor de professionele keuken. Hoogwaardige coatings voor de professionele keuken. Volledig naadloos en met antislip, zodat u 1 hygiënisch kunt werken. Geschikt voor in de slagerij en de bakkerij, waar u aan strenge normen en voorschriften dient te voldoen.


D e achterwand van jouw keuken schilderen, hoe doen wij dat? Er zijn talloze mogelijkheden om invulling te geven aan het beschermen van de achterwand van je keuken , met allemaal een verschillende uitstraling. Vaak worden traditionele afwerkingen gebruikt. Rvs achterwand op maat gemaakt voor uw keuken en direct online te bestellen. Uw adres voor maatwerk inox roestvast stalen of roestvrij stalen achterwanden.


Goedkoop, snelle levering en eenvoudige te monteren. Aluminium achterwand voor uw keuken , achter kookplaat, fornuis en aanrechtblad direct online bestellen. Maatwerk gezette aluminium achterwanden , vlakke aluminium achterwandwan aluminium keukenachterwand gecoat in RAL kleur of complete aluminium keukenwand. Lage aluminium achterwand prijzen en korte levertijd.


Eenvoudig online bestelen en gratis levering. Bestel bij de online specialist, met Anti-fingerprint. Onze keuken is net gestuced en nu willen we de achterwand van de keuken behandelen met een goede verf. Het gaat dus om de wand achter de kookplaat, maar ook achter de spoelbak.


Achter de spoelbak zit ook het raamkozijn en hier zit geen vensterbank maar stucwerk dat we dus ook in dezelfde kleur willen schilderen. Welke verf is het meest geschikt voor een keuken achterwand ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts