maandag 6 juni 2016

Behang bijzonder

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Als je op zoek bent naar bijzonder behang , dan garanderen we je blij te maken. Je vindt hier namelijk een prachtig assortiment van kunst dat speciaal ontworpen is voor jouw muren.


Je kan de volledige collectie online bekijken maar als je twijfelt, of het behang even wilt zien en voelen, kom dan langs in onze winkel in Haarlem. De Mooiste Muren is opgericht vanuit een passie voor bijzonder behang door oprichter Veerle Preyde.

Op zoek naar origineel behang , leuke shops, inspiratie of tips om zelf te behangen ? Opgelet: deze sprekende prints wil je nú op de wand. Waarom kiezen voor een effen variant, als het ook wat spannender kan? MrWoon tipt bijzonder behang met sprekende prints.


We ontwerpen alles zelf dus je haalt echt een unieke eye-catcher in huis. Dan hebben wij de gouden tip voor jou. Door een wand - of misschien wel meerdere wanden - een gek behangetje te geven creëer je binnen no time een nieuwe look.


Wist je al dat vliesbehang geheel op maat gemaakt kan worden voor jouw muur?

Zo ontvang je een behang dat perfect past op jouw wand. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het behang niet te pixelig wordt als het uitvergroot wordt. Het is afhankelijk van de kwaliteit van de foto tot welke maat deze uitvergroot kan worden en dit wisselt dus per model. Behang koop je natuurlijk bij Flinders!


Al het behang bij Flinders is van de hoogste kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen. Ook kan het zijn dat het behang niet goed houdt op een ondergrond met structuurverf. Laat je bij een bouwmarkt eventueel informeren over de mogelijkheden. Om te behangen heb je ook materialen nodig.


Denk aan een behangtafel, een emmer voor de lijm, een behangkwast en eventueel een trap. Heb jij een bijzonder behang om je muur? Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Kom dan naar de grootste behangbeving in de Benelux. In talloze artikelen, of het nu gaat om modebladen of marktstudies, is de heropleving van behang een hot topic.


Daarnaast verkopen wij design behang met de mooiste prints. In onze behang winkel vind je zowel voordelig als stijlvol behang voor de woonkamer, kinderkamer als babykamer in vele stijlen. Voor het drukken van behang worden verschillende technieken gebruikt.

Handbedrukken is de duurste vorm, daarna komt gravuredruk en de minst dure techniek is screen-printing. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. Met bijzonder behang geef je in een handomdraai je muren, en daarmee je huis, een oppepper van jewelste. Neem nou de nieuwste behangcollectie van Onszelf met allerlei verschillende prints, daar word je toch blij van? Anna beschikte over een gezond zakelijk inzicht en achter de schermen had zij de touwtjes stevig in handen.


Een vrouw aan het roer van een (behangsel)zaak was in die tijd heel bijzonder. Dit voorzichtige teken van de emancipatie legde de basis voor het eigenzinnige en innovatieve karakter dat het merk Eijffinger nog altijd kenmerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts