donderdag 9 juni 2016

Binnenkijken landelijk interieur

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Bestel uw ringbanden, tabbladen, interieurs en meer voordelig online. Alle stijlen meubels op beslist. Precies, en daarom laten we u graag binnenkijken bij een aantal van onze klanten.


Om wooninspiratie en nieuwe ideeën op te doen.

Bijzonder landelijk wonen. Architectuur Ontwerp Sober Eetkamer Inspiratie Industrieel Huis Eetkamer Inspirerend. Eerst stel ik mij even voor: ik ben Geeske, ik ben jaar en woon samen met Michel en onze twee honden Kyra en Yo, aan de rand van een idyllisch dorpje in Friesland.


Woonstijl magazine is het grootste regionaal verspreide woonmagazine met een oplage van. Op anderhalf jaar tijd werd de boerderij compleet gerenoveerd en ingericht met afgedankte en gerecupereerde materialen. De boerderij met landelijk interieur voldoet nu aan alle moderne comfort en biedt meer dan voldoende ruimte voor het gezin van personen. Als wij over straat lopen, gluren we het liefst bij elk huis naar binnen.


Wij zijn altijd nieuwsgierig naar hoe andere mensen hun interieur inrichten. Deze nieuwsgierigheid kunnen we gelukkig altijd kwijt in onze binnenkijkers.

De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Bereik een landelijke sfeer met rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren op de muur en houten shutters voor het raam. Zeker in onze huidige tijd waarin alles snel en gehaast lijkt te moeten gaan is er een enorme hang naar een landelijk interieur. Laat zelf je interieur zien of kom lekker binnenkijken bij anderen. Onder een kleedje met een goed boek of een romantische film kijken.


In een landelijk interieur staat samenzijn centraal en kun je extra genieten van al het moois met je gezin. Authentiek Brugs huis met rustig interieur. Zo staan in een woning met landelijk interieur vaak houten tafels zoals bijvoorbeeld een boomstamtafel.


Landelijk met een vleugje glamour. Bij accessoires kun je denken aan een grote houten fruitschaal of een grote houten bak met planten erin. Ook een houten kruk, zoals op bovenstaande foto te zien is, wordt vaak gebruikt bij een landelijk interieur. Bekijk deze binnnekijker in een landelijk huis.


Er werd gekozen voor een witte keuken, wat het landelijk interieur van deze woning zeker ten goede komt. Ook het gebruik van zwart en hout werd doorgetrokken naar de keuken. Samen met de rode kleuraccenten oogt het geheel strak en ordelijk.


Net zoals de woonkamer, heeft ook de keuken een pronkstuk: de zwarte keukenstoelen van Carl Hansen. Hij past perfect in een landelijk interieur en de kleur matcht mooi bij de andere spullen uit de winkel. Mooie kruiklamp en accessoires gekocht bij jullie.


Alles staat mooi bij elkaar nu.

Super bedankt voor jullie goede adviezen en service. Familie Koopman uit Wezep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts