donderdag 23 juni 2016

Lungo gieter intratuin

Ruim assortiment lungo gieter intratuin. Bestel Tuingereedschap online. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Meerdere aanbieders en soorten.


Lekker vanuit je luie stoel! Met een gieter geef je gemakkelijk je tuin- of balkonplanten water, maar daarnaast zijn gieters soms ook ware design objecten! Kies jij je gieter vooral functioneel of moet hij ook pronken in je tuin? Zinken gieters of koperen gieters geven een retro look, terwijl een kunststof gieter weer heel modern kan zijn.


Gieters koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen. Klik hier voor alle goedkope prijzen van Xala Lungo Gieter – Goud en recensies.


Lungo , de vrolijke Koffiepot Gieter voor in je tuin! Met een inhoud van maar liefst liter kun je veel planten besproeien en hoef je de gieter niet zo vaak te. De Lungo is een gieter met een inhoud van liter en verkrijgbaar in deze leuke kleuren.


Geinspireerd op een oude koffiekan is dit een erg leuk ontwerp voor het Belgische merk Xala. Door de liter inhoud kun je ve. Met deze gigantische gieter is de plantjes water geven nog veel leuker!


Lungo gieter intratuin

De Xala Lungo heeft de vorm van een koffiepot en is dankzij het unieke ontwerp een leuk accessoire in je huis of tuin. Met de tweede handgreep is het gieten heel gemakkelijk. Vrolijk gekleurde gieters Lungo met een inhoud van maar liefst liter ! De gieters zijn een ontwerp van Davy Grosemans, en zijn gebaseerd op de ouderwetse koffiepot.


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. Op zoek naar Elho plunge gieter L living black?


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Het kleinste broertje van de Butler en Lungo. Deze mooie gieter heeft een ovale vorm en is verzinkt. De inhoud van de gieter bedraagt liter. Let er wel op dat je de gieter niet gebruikt om planten mee water te geven, aangezien het een sfeerartikel is.


Leuk om decoratieve takken of droogbloemen in neer te zetten! Hierdoor zit het kraantje hoger waardoor er makkelijker een gieter of emmer onder gezet kan worden om water te tappen. Nog een trend die Jeroen waarneemt: zelf kweken. Intratuin deel aan het Schooltuinproject.


In de winkel is alles krijgen om dat te kunnen, van de juiste aarde tot gieters en zaadjes. Het watergeven van uw bloemen en planten zal ze voortaan laten stralen. Daarnaast zal ook deze gieter Lungo met zijn bijzondere vormgeving uw interieur op een decoratieve wijze doen stralen.


De gieter Lungo van Xala is een echte must have en een eyecatcher voor in zowel de tuin als binnenshuis. Bijvoorbeeld bloempotten, tuingereedschap of vogelhuisjes. Een echte zomertrend voor huis en tuin gebaseerd op de ouderwetse koffiepot. Met deze liter gieter Lungo koffiepot, kan je elke zomer al je planten begieten in de tuin.


Ontwerper Davy Grosemans past de formele en stilistische aspecten van de koffiekan aan in een gieter en creëert een nieuw verrassend product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts